DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ’DAN SANAYİ ESNAFINA İKİ MÜJDE BİRDEN

KIYMAZ’DAN SANAYİ ESNAFINA İKİ MÜJDE BİRDEN

ABONE OL
11 Şubat 2022 10:30
KIYMAZ’DAN SANAYİ ESNAFINA İKİ MÜJDE BİRDEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, yönetimiyle birlikte geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan genel kurul ile Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni Başkanı seçilen Haluk Bilici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette sanayi esnafına iki müjde veren Ertuğrul Kıymaz, sanayi esnafının artık kredi ön başvurusu için kooperatife gelmeden Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasında ön başvuru yaptıktan sonra kooperatife dosyayı getirebileceklerini söyledi. Kıymaz, ayrıca 2 aya kadar sanayiye yakın bir bölgeye Halk Bankası Şubesi açılacağını açıkladı.

ALLAH UTANDIRMASIN

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Haluk Bilici ve ekip arkadaşlarına hayırlı olsun dilekleriyle geldik. Allah utandırmasın. Esnaf arkadaşlarımız ile esnaf kefalet kooperatifi iç içedir. Bunu daima göz önünde tutuyoruz. Haluk kardeşim ve yönetimine söylüyorum. Pandemi sıkıntısından dolayı işi gerilemiş arkadaşlar olabilir. Bize ödemelerini yapamıyor olabilirler. Bu arkadaşlarımızı bize alın gelin. Kapımız 7/24 açık. Sanayi ile bir türlü bağ kuramadık. Allah razı olsun geçmişte Hamza Kurt kardeşim esnafları aldı geldi sahip çıktı inkar edemem ama bundan sonra daha çok sahip çıkılsın istiyorum. Sanayide bir eksiklik görüyoruz.”

ÖN BAŞVURU İÇİN KOOPERATİFE GELMEYE GEREK KALMAYACAK

“Hem mobilyacı hem sanayici arkadaşlar adamlar araçlarıyla geliyorlar otopark bulamıyorlar, kredi alacaklar iş elbisesini değiştirmek zorunda kalıyorlar. Bunlara hiç gerek kalmayacak. Burada Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımıza ilk ön kayıtları vereceğim. Sadece Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası değil sanayideki bütün esnaf arkadaşlar Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasından bu ilk kayıt belgesini alabilecekler. Hazırlandıktan sonra dosyayı bize getirecekler. Burada vesile olunmuş olacak. Sanayici arkadaşımızı işinden gücünden alıkoymadan bu işi sahiplenmiş olacağız. Haluk kardeşimle birlikte bu sanayi bölgesini ekonomik yönden sahipleneceğiz. Haluk kardeşim burada benim bir nevi temsilcim esnafımız sıkıntısını ona anlatı o da bana anlatır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu bölgeye sahip çıkmış olacağız.”

HALK BANKASI ŞUBESİ AÇILACAK

“Yakın tarihte 2 aya kadar hemen sanayimizin ilerisinde Halk Bankası Şubemizi açacağız. Hem bölgesel düşündük, hem sanayiyi düşündük hem borsayı hem de arkadaki mahalleyi düşündük. Bölge birliği başkanlarıyla yerlerimizi tuttuk. Bu işler hemen olmuyor alt yapısı olması lazım. Buraya ATM bile koyamadık alt yapı yok diye ama bundan sonra altyapı oluşturacağız. Sanayiyi biraz şehirden kopartacağız. Sanayi burada hem işini yapacak hem ticaretini kovalayacak. Zaman kaybı olmayacak.”

BİLİCİ: DAİMA BİZİM VE ESNAFIMIZIN YANINDA

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Haluk Bilici, “Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz daima bizim ve esnafımızın yanındadır. Kendisine bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Ertuğrul Başkanımız ile çalışmalarımız olacak.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.