DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ KIZ FUTBOL OKULU İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

POLATLI BELEDİYESİ KIZ FUTBOL OKULU İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

ABONE OL
11 Şubat 2022 10:29
POLATLI BELEDİYESİ KIZ FUTBOL OKULU İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spora verdiği desteklerle her yıl birbirinden farklı branşlarda yüzlerce genç sporcunun yetişmesini sağlayan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın katkılarıyla kurulacak olan Kız Futbol Okulu için hazırlıklar sürüyor.

‘Önyargılara İlk Şutu Sen At’ parolasıyla kurulacak olan 1926 Polatlı Belediyespor Kız Futbol Okulu için Başkan Yıldızkaya’nın desteği ile çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım, 1926 Polatlı Belediyespor Kulüp Başkanı Ramazan Evci ve Polatlı Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Kenan Turan Polatlı’da faaliyet gösteren Ortaöğretim Kurumları’nı ziyaret etti. Anlamlı ziyaretlerde 9 – 14 yaş grubuna yönelik 1926 Polatlı Belediyespor bünyesinde kurulacak olan Kız Futbol Okulu hakkında eğitim kurumlarına bilgi verilerek, katılmak isteyen genç sporculara yönelik duyuru yapıldı.

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA SPOR ENVANTERLERİ VE TOPLAR HEDİYE EDİLDİ

Gün boyunca süren ziyaretlerde tüm ortaöğretim kurumlarına futbol, basketbol, voleybol topları ve file takımları hediye edildi. 1926 Polatlı Belediyespor Kız Futbol Okulu hakkında bilgi almak isteyen ve başvuruda bulunmak isteyen genç sporcular 623 39 38 ve 0507 692 10 91 numaraları üzerinden Polatlı Belediyesi’ne ulaşabilirler. Farklı branşlarda son yıllarda kazandığı şampiyonluklar ve kupalar ile adından söz ettiren Polatlı Belediyespor; kurulacak olan Kız Futbol Okulu ile altyapısına ve gücüne güç katacak. Kadın sporcuların her branşta yer alması ve başarı kazanması için çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi, Kız Futbol Okulu ile önemli bir ilke daha imza atacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.