DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mamak’ın altın çocukları başarıya doymuyor

Mamak’ın altın çocukları başarıya doymuyor

ABONE OL
14 Şubat 2022 23:04
Mamak’ın altın çocukları başarıya doymuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası ve ulusal arenalarda boy gösteren Mamak Belediyesi sporcuları, organizasyonlara damga vurmaya ve adını duyurmaya devam ediyor.

Bugüne kadar birçok branşta aldığı kupa ve madalyalarla adını duyuran Mamak Belediyesinin altın çocuklarından bir başarı daha geldi. Antalya’da düzenlenen 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Merve Nur Evci, 67 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

Artık Herkes Biliyor, Şampiyonlar Mamak’tan Çıkıyor
Gençlerin yeteneklerini keşfedecekleri spor dallarıyla buluşturduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta gençlerin ilgili oldukları dalda lisanslı sporcu olmalarını istiyor, onlar için yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Artık herkes biliyor, şampiyonlar Mamak’tan çıkıyor” dedi. Antalya’da düzenlenen turnuvada önemli bir başarı elde eden Merve Nur Evci’yi tebrik eden Başkan Köse, “Mamak sporcuları ile anılan bir şehir olacağına yürekten inanıyorum” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.