DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mamaklı Çocuklar Yeteneklerini Keşfediyor

Mamaklı Çocuklar Yeteneklerini Keşfediyor

ABONE OL
14 Şubat 2022 22:49
Mamaklı Çocuklar Yeteneklerini Keşfediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Dostu Mamak Belediyesi, bünyesinde bulunan Gençlik ve Spor Merkezi ile Kültür ve Sanat Merkezleri’ndeki kurslarla gençlerin yeteneklerini keşfetmeye devam ediyor.

Gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Onlardaki Allah vergisi yetenekleri keşfederek ortaya çıkmasını sağlamak ve geliştirmek bizim görevimizdir. Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz” dedi.

Sporla iç içe bir nesil yetiştiriyoruz

Eğitimden kültüre, spordan sanata pek çok alanda gençlere yapılan bu yatırımlarla birlikte, gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu hem de sporla iç içe bir nesil yetiştiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Yapmış olduğumuz her tesis, her aile merkezi ve daha niceleri gençlerimizin bir fiil hizmetinde. Mamak Belediyesi olarak istiyoruz ki, gençlerimiz en az bir spor dalıyla uğraşsın, bir enstrüman çalsın” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.