DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 ŞUBAT’TA SEVGİLİLERİ DE UNUTMADI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 ŞUBAT’TA SEVGİLİLERİ DE UNUTMADI

ABONE OL
15 Şubat 2022 16:29
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 ŞUBAT’TA SEVGİLİLERİ DE UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

   Ankara Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çeşitli etkinlikler ve konserlerle Başkentlileri buluşturdu. Halk Ekmek Fabrikası, Sevgililer Günü’ne özel yaş pasta hazırlarken ünlü sanatçılar Tuna Kiremitçi ve Sena Şener ile Ankara Kent Orkestrası’nın verdiği konserde Başkentliler unutulmaz bir akşam yaşadı. AŞTİ ise flash mob gösterisiyle renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

     Ankara Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir dizi etkinlik ve konserler düzenledi.

     Ünlü sanatçılar Tuna Kiremitçi ve Sena Şener’in sevgililer için şarkılar söylediği Başkent’te Ankara Kent Orkestrası da verdiği konserle Başkentlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

     AŞTİ’de gelen ve giden yolcuları Sevgililer Günü’nde sürpriz flash mob gösterisiyle karşılarken, Halk Ekmek Fabrikası ise kalpli pastalar hazırladı.

GENÇLİK PARKI’NDA SEVGİLİLERİ BULUŞTURAN KONSER

     Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Büyük Sahne’de sahne alan sanatçılar Tuna Kiremitçi ve Sena Şener, şarkılarını sevgililer için söyledi.

     Şarkılara eşlik eden Başkentliler kadar sanatçılar da Sevgililer Günü’nde düzenlenen ücretsiz konser nedeniyle Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

-Tuna Kiremitçi: “Ankarasever olarak bugün burada bulunmaktan çok mutluyum. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde konser düzenlediği için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Ankara’da Mansur Başkan geldikten sonra oluşan sıcaklığı biz de gelip gittikçe dostlarımızla konuştukça hissediyoruz.”

-Sena Şener: “Sevgili Tuna Kiremitçi ile beraber sahne aldık konser çok zevkli geçti. Seyirciler şarkılarımıza eşlik etti. Bu tarz organizasyonlarda yer almaktan dolayı çok mutluyum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gençlerle alakalı yakından ilgileniyor ve bu tarz organizasyonlara önem veriyor. Buradan kendisine sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.’’

-Damla Sezgin: “Ankara’da gençler için çok güzel organizasyonlar yapılıyor. Sena Şener’i çok seviyorum ve onu dinleyeceğim için çok heyecanlıyım.’’

-Selim Demirtürk: ‘‘Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve geldiği günden beri kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyor. Başkanımızın sayesinde biz de etkinliklere katılıyoruz. Herkesin sevgililer gününü kutluyorum.’’

-Şeyda Gedikaslan: “14 Şubat için düzenlenen konsere katıldım ve çok mutluyum. Konseri dinlemeye nişanlım ve kız kardeşimle geldim. Tuna Kiremitçi’yi ilk kez yakından izleyeceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

-Nuray Göker: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kültür sanat faaliyetlerinden çok memnunuz. Eşimle birlikte konseri izlemeye geldim.’’

BELPA BUZ PATENİ PİSTİ’NDE SANAT DOLU FESTİVAL DEVAM EDİYOR

     7’den 70’e herkese kapılarını uzun bir aradan sonra yeniden açan BELPA Buz Pateni Pisti’nde başlayan kış festivalinde sanat dolu günler yaşanmaya devam ediyor.

     Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ayrıca BELPA Buz Pateni Pisti’nde Ankara Kent Orkestrası’nın soğuk havada seslendirdiği sıcak şarkılarıyla Başkentlileri buluşturdu.

AŞTİ’DE SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

      Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevgililer Günü için düzenlenen etkinliklerden biri de AŞTİ’de düzenlendi.

      AŞTİ’de Ankara Kent Orkestrası müzik dinletisiyle karşılanan yolcular, profesyonel dansçılar tarafından gerçekleştirilen sürpriz flash mob gösterisi de ilgiyle izlendi. AŞTİ’yi kültür, sanat ve müzikle buluşturmaya devam edeceklerini belirten BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Hüzünlü ayrılıkların, coşkulu karşılamaların Cumhuriyetimizin Başkenti’nin Anadolu’ya açılan kapısı AŞTİ’de her özel günde olduğu gibi bugün de hem hemşehrilerimizin hem de AŞTİ esnafımızın yanında olmak istedik. Burada Sevgililer Günü hatırasına fotoğraf çektirebilecekleri bir platform oluşturduk. AŞTİ’yi Ankara’nın yüz akı yapacağız” dedi.

HALK EKMEK’TEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL KALPLİ YAŞ PASTA

     Kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla Başkentlilere hizmet sunan Halk Ekmek Fabrikası da sevgililer gününü unutmadı.

     14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalpli yaş pastalar hazırlayarak Halk Ekmek Fabrikası, Başkent Market ve Fabrika Satış Mağazalarında satışa sunduklarını söyleyen Halk Ekmek Fabrikası İşletme Genel Müdürü Ercan Erkul da “14 Şubat Sevgililer Günü için ürettiğimiz pastalarımızı satışa sunduk ve çok beğenildi. Bütün vatandaşlarımıza 365 gün sevgi ve mutluluk diliyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.