DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ’DEN ESNAF ODALARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN ESNAF ODALARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ABONE OL
16 Şubat 2022 11:14
AK PARTİ’DEN ESNAF ODALARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetimi seçimlerini tamamlayan oda ve derneklere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

Demir bu kapsamda Polatlı Ziraat Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Aydoğan ve Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş’u ziyaret etti.

DEMİR: SIKINTILARI TEK YUMRUK OLARAK AŞACAĞIZ

Polatlı Ziraat Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Aydoğan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, ülkemizin zorlu ve kritik bir süreçten geçtiğini, bu zor zamanlarda sanayici esnafımızın da ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Dünyadaki genel, küresel arz ve tedarik kaynaklı sıkıntıların ülkemize de ciddi yansımalarının olduğunu, ama bu sıkıntıları elbirliği ve tek yumruk olarak aşacağımızı dile getirdi. Polatlı Ziraat Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Aydoğan da ziyaretten dolayı teşekkür etti.

ZORLUKLARIN BİLİNCİNDEYİZ

Daha sonrasında Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş ve yönetimini ziyaret eden Başkan Demir, hayırlı olsun dileklerini iletti. Demir, “Piyasalardaki aşırı oynaklığın ve pahalılığın insanlarımızı zorladığının bilincindeyiz. Hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız her türlü önlemi almaktan ve devlet olarak her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmayacaktır. Esnaflarımız ve zincir marketlerinde bu fedakarlığa katkıda bulunmaları milletimizin menfaatine olacaktır.” dedi. Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş, ziyaretten dolayı Demir ve yönetimine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.