DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ankaralı gazeteciler doğa harikası Karagöl’ü ziyaret etti.

Ankaralı gazeteciler doğa harikası Karagöl’ü ziyaret etti.

ABONE OL
16 Şubat 2022 02:08
Ankaralı gazeteciler doğa harikası Karagöl’ü ziyaret etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür sanat muhabirleri Derneği Ankaralı gazetecileri, Çubuk Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Karagöl Barajı etkinliğinde bir araya getirdi. Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken doğal yaşamdaki dostlar da unutulmadı.

Kültür sanat muhabirleri Derneği Ankaralı gazetecileri, Çubuk Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Karagöl Barajı etkinliğinde bir araya getirdi. Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken doğal yaşamdaki dostlar da unutulmadı. Eşsiz doğal güzelliği ile Ankara’nın Çubuk İlçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Karagöl Barajı bu hafta sonu Ankaralı gazetecileri ağırladı. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği ve Çubuk Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Karagöl’ün kış aylarında ki doğal güzelliği objektiflere yansırken, sosyal sorumluluk projesi kapasımda Karagöl’de yaşayan doğal canlılarda unutulmayarak gazeteciler tarafından doğaya yem bırakıldı.

KARAGÖL BARAJI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği öncülüğünde başlayan gezinin ilk durağı Çubuk Sosyal Tesisleri oldu. Ankara’dan gelen gazeteciler ve ailelerine doğa harikası tesiste sucuk ekmek ziyafeti veren Belediye çalışanları daha sonra eşsiz güzelliği ile kendine hayran bırakan Karagöl Barajının kapısını Ankaralı gazeteciler için açtı. Kış aylarının beyaz örtüsüyle kapladığı Karagöl barajının buz tutmasıyla ortaya çıkan doğa harikası görüntü gazetecileri kendine hayran bırakmayı bildi. Belediye çalışanları, baraj etrafında gazetecileri gezdirerek Karagöl Barajı hakkında bilgiler verdi.

CAN DOSTLARI UNUTMADILAR

Gerçekleşen etkinliğinin bir diğer önemli yanı da Karagöl Barajında hayatını sürdüren hayvanlar oldu. Belediye çalışanlarının getirdiği ekmek ve mamalar Ankaralı gazeteciler tarafından  el değmemiş ormanın derinliklerine bırakılarak örnek bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleşti.

GÖKDEMİR: KARAGÖL’Ü HERKES ZİYARET ETMELİ

Gezi hakkında açıklama yapan Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir Karagöl’ün mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Burası bir doğa harikası biz de muhabir arkadaşlarımızla burayı ziyaret etme fırsatı bulduk. Muhabir arkadaşlarımız ile doğada aç kalan canlı dostlarımız için buraya mama bıraktık. Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ve Çubuk Belediyesi çalışanları bizleri çok güzel ağırladı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Karagöl, buz tutmuş gölü, ormanları ve kış manzarası ile bizlere şehir stresinden uzakta zaman geçirme fırsatı sundu. Burası kışın ayrı, yazın ayrı güzel Karagöl’ü herkes ziyaret etmeli” dedi.

YILDIZ: KARAGÖL DOĞA HARİKASI BİR YER

Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdür Orhun Yıldız’da gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Burası doğa harikası bir yer. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği ve Çubuk Belediyesi’ne böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ediyorum. Karagöl’ü gerek Ankara’dan gerekse Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın gelip görmesi gereken bir yer. Gerek kış aylarında, gerekse yaz aylarında burası doğa harikası bir yer.  Bizlere bu güzel tabiat alanını gezme fırsatı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.