DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN MEMURA SOSYAL DENGE DESTEĞİ

BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN MEMURA SOSYAL DENGE DESTEĞİ

ABONE OL
17 Şubat 2022 19:14
BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN MEMURA SOSYAL DENGE DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ve Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Polatlı Belediyesi’nde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin maaşlarında 500 Türk Lirası iyileştirme yapıldı. Polatlı Belediyesi’nde görev yapan memurlara enflasyon artışı ve hayat pahalılığı karşısında destek olmak amacıyla harekete geçen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin açıklamasında; “İmkanlarımız ölçüsünde çalışma arkadaşlarımızın, personellerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Tüm memur arkadaşlarımızın maaşlarında iyileştirme yapmak amacıyla Türk Yerel Hizmet Sendikamız ile birlikte Sosyal Denge Sözleşmesi’ne imza attık. Bu anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sosyal Denge Sözleşmemizin hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle, tüm memur arkadaşlarımıza iyi çalışmalar diliyorum.” cümlelerine yer verdi.

TYHS POLATLI TEMSİLCİSİ YILMAZ; “TÜM MEMURLARIMIZ ADINA BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Memur maaşlarına 500 TL ilave katkı sunacak olan Sosyal Denge Sözleşmesi Polatlı Belediye Başkanlığı’nda; Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Türk Yerel Hizmet Sen Ankara Şube Başkanı Ergün Demir ve Türk Yerel Hizmet Sen Polatlı Temsilcisi Ahmet Soner Yılmaz’ın katıldığı törenle imzalandı. 

İmza töreninin ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan Türk Yerel Hizmet Sen Polatlı Temsilcisi Ahmet Soner Yılmaz; “Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın çalışan memurlarımızın ve sözleşmeli personellerimizin ekonomik durumlarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği sosyal denge desteğinin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Elindeki imkanlar ölçüsünde memurlarımızın ekonomik durumlarının iyileştirilmesi noktasında verdiği destek dolayısıyla Türk Yerel Hizmet Sen ve Belediye de memur olarak çalışan tüm arkadaşlarımız adına Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyor,  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.