DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
EVİNDE KENEVİR YETİŞTİRİRKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

EVİNDE KENEVİR YETİŞTİRİRKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:46
EVİNDE KENEVİR YETİŞTİRİRKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da ikamet ettiği evde kurduğu iklimlendirme düzeneği ile esrar maddesi elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen F.A. isimli şahıs yakalandı.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda F.A. isimli şahsın ikametinde kenevir bitkisi yetiştirerek uyuşturucu madde elde ettiği bilgisi alınması üzerine 16.02.2022 tarihinde adı geçene ait ikamette yapılan aramada; Esrar maddesi elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirilen Led, fanlar ve ısı/nem ölçer cihazlar kullanılmak suretiyle iklimlendirme sistemi kurulmuş olduğu tespit edildi. Ayrıca şahsın ikametinde kendi yetiştirdiği kenevir bitkilerinden elde ettiği 139 gram esrar maddesi ile kenevir tohumuna da el kondu. F.A. isimli şahıs adli makamlara sevk edildi. Şahıs daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.