DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KALDIRIM KIRILMALARINA BETON BARİYERLİ ÇÖZÜM

KALDIRIM KIRILMALARINA BETON BARİYERLİ ÇÖZÜM

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:06
KALDIRIM KIRILMALARINA BETON BARİYERLİ ÇÖZÜM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürk Caddesi üzerinde Necip Fazıl Parkının önünde bulunan kaldırıma araçların sürekli park etmesi kaldırım taşlarının kırılmasına ve vatandaşların kırık taşlara takılıp düşmesine neden oluyordu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri bu sorunun çözümü için kaldırım üzerine beton bariyerler koydu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Atatürk Caddesi üzerinde Necip Fazıl Parkının önünde bulunan vatandaşların yürümesini zorlaştıran kırık ve oynayan kaldırım taşların değiştirilmesinin ardından ekipler bu taşların kırılmasına ve oynamasına neden olan araçların çıkmasını engellemek için taş bariyerler koyuldu. Bu sayede bölgede artık araçlar kaldırıma çıkıp park ederek taşların kırılmasına ve oynamasına neden olmayacak.

ARAÇLARIN KALDIRIMA ÇIKMASI NEDEN OLUYORDU

Bu bölgedeki kaldırım taşlarının kırılmasına ve oynamasına park sorunu nedeniyle kaldırıma çıkan araçların sebep olduğu ifade ediliyordu. Geçmişte de zaman zaman kırık ve oynayan kaldırım taşları için çalışma yapılsa da araçların yine kaldırıma çıkması ve park etmesi nedeniyle taşlar yeniden kırılmış ve oynamaya başlamıştı. Vatandaşların istediği oldu ve yeniden aynı durumlar yaşanmaması için araçların kaldırıma çıkmalarının önlenmiş oldu.

VATANDAŞLAR YÜRÜMEKTE ZORLUK ÇEKİYORDU

Atatürk Caddesi üzerinde Necip Fazıl Parkının önünde bulunan kırık ve oynayan kaldırım taşları nedeniyle vatandaşlar yürümekte zaman zaman zorluk çekerken bu nedenle kaldırımda düşenlerde oluyordu. Özellikle yağmurlu havalarda da oynayan kaldırım taşlarının altlarına biriken sular nedeniyle vatandaşlar güçlük yaşıyordu.

VATANDAŞ MEMNUN

Polatlı’nın en çok kullanılan kaldırımlarından biri olan Atatürk Caddesi üzerinde Necip Fazıl Parkının önünde bulunan kırık ve oynayan kaldırım taşlarının Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yeniden yapılması ve artık araçların kaldırıma çıkmasının önlenmesi bölgeyi kullanan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.