DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ZABITA MÜDÜRÜ ÜNAL’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

ZABITA MÜDÜRÜ ÜNAL’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:28
ZABITA MÜDÜRÜ ÜNAL’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olağan genel kurullarını tamamlayan esnaf odalarını ziyaret ediyor.

Polatlı  Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal ve ekibi  Polatlı Fırıncılar Kahveciler ve lokantacılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş ev Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Gıda ürünlerinde KDV oranın yüzde 8’den yüzde 1’e düşürülmesine ilişkin yapılan denetimlerle birlikte  esnafın  KDV oranlarını düşürüp düşürmediğini denetleyen zabıta ekipleri esnaf odaları başkanları ile de istişare gerçekleştiriyor.

ÇAVUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyaretler kapsamda Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal ilk olarak Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş ile görüştü. Olağan kongresini tamamlayarak başkanlık görevini tazeleyen Çavuş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Zabıta Müdürü Ünal, Başkan Çavuş ile ilçede esnafı ve vatandaşa yönelik  bilgi alışverişi yaptılar.

ÇAVUŞ: ESNAFA İLGİ VE ALAKALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten dolayı Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teşekkür eden Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş, “Zabıta ekiplerimiz hem esnafımız hem de vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için sürekli görev başındalar. Esnafımıza olan ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AKKAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bir sonraki adresi ise Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya’ya oldu. Üç adaylı kongrenin kazananı olarak başkanlık görevine seçilen ve yeni yönetimle iş başı yapan Akkaya’ya Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal  ve  zabıta teşkilatını konu etti. Ünal  Akkaya ve ekibini tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

AKKAYA : ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya, “Polatlı zabıta ekiplerimiz  enflasyonla mücadele  kapsamında fahiş  fiyatlara karşı savaş açtı. Tüm Ülke Polatlı Belediyesi zabıta ekiplerinin bu denetimlerini izledi. Zabıta müdürlüğümüze özverili çalışmalarından ve vatandaşımızın  yanında oldukları için teşekkür ederiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.