DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Köse, Mamaklılarla bir araya geldi

Başkan Köse, Mamaklılarla bir araya geldi

ABONE OL
22 Şubat 2022 17:28
Başkan Köse, Mamaklılarla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mamak Belediyesi’nin katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla hayata geçirdiği Tam Açık Kapı (TAK) uygulaması, Mamaklı vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediyecilik hizmetlerinde daha kaliteli ve güzel işler yapabilmek için Tam Açık Kapı Uygulaması (TAK) ile Mamaklı vatandaşlarla birebir istişarede bulunuyor. Uygulama kapsamında Mamaklı vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Köse, “Sadece makamda değil, gerek esnaf ziyaretleri gerekse mahalle buluşmaları ile vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz” dedi.

Gönül köprülerimizi her daim güçlü ve sağlam tutacağız

Her yaştan ve her kesimden vatandaşın fikirlerini alarak ilçeyi birlikte yönetmenin gayreti içinde olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her bir vatandaşımızın talep ve önerisi bizim için çok kıymetli. Çalışma arkadaşlarımız ve tüm ekiplerimizle, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gönülden bağlı olduğumuz ilçemizde hep birlikte güzel işler ve hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Gönül köprülerimizi her daim güçlü ve sağlam tutacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.