DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Özbekistan Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Trafik Eğitim Parkına Ziyaret

Özbekistan Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Trafik Eğitim Parkına Ziyaret

ABONE OL
22 Şubat 2022 17:32
Özbekistan Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Trafik Eğitim Parkına Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklarda trafik kültürü ve bilincini aşılamak amacıyla Mamak Belediyesi tarafından hizmete sunulan Trafik Eğitim Parkı’nı, Özbekistan Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanları ziyaret etti.

Özbekistan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Teşkilatı, Özbekistan İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Öğretim Görevlileri ve Özbekistan Emniyet Müdürlüğü Müdürlerinden oluşan 18 kişilik heyet Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda yürütülen faaliyetleri yerinde incelediler. Trafik Eğitim Merkezi’ndeki, uzman eğitmenler eşliğinde güvenli bir ortamda verilen eğitimleri izleyen heyet, tesise tam not verdi.

Trafikte anlayışlı ve bilinçli birey olmalarını istiyoruz

Gelecek nesillerin kentsel ve sosyal hayat içinde karşı karşıya kalacakları durumları küçük yaşlarda tecrübe etmeleri ve bu konuda eğitim almaları adına böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çocuklarımıza burada trafik kurallarının yanı sıra trafikteki görgü kuralları hakkında da eğitimler veriyoruz. Amacımız onların trafikte anlayışlı ve bilinçli birey olmaları” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.