DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Sınavın stresini Ilgaz’da attılar

Sınavın stresini Ilgaz’da attılar

ABONE OL
22 Şubat 2022 17:35
Sınavın stresini Ilgaz’da attılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Dostu Mamak Belediyesi, ilçe genelinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin motivasyonunu artırmak adına, gençleri Türkiye’nin kış turizm merkezlerinden biri olan Ilgaz Dağı Kayak Merkezi’nde bir araya getirdi.

Uzman eğitmenler eşliğinde kızak kayıp gönüllerince eğlenen gençler, sınav öncesi moral depoladılar. Keyifli bir günün ardından öğrenciler,  böyle bir etkinliği organize eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye teşekkürler etmeyi de unutmadılar.

Başarılar diliyorum

Gençlerin doğa ile iç içe, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeleri için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençlerimizi yaklaşan üniversite sınavının stresinden biraz olsun uzaklaştırmak istedik. Umuyorum ki onlarda bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiler. Hepsine şimdiden hem derslerinde hem girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.