DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin öğretileri ele alınacak

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin öğretileri ele alınacak

ABONE OL
24 Şubat 2022 17:11
Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin öğretileri ele alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği ve her ay ünlü bir düşünürün konu edildiği Gönül Şehrimizi İmar Edenler programında bu hafta, tasavvufi öğretileriyle dünyanın her yerinde büyük ilgi uyandıran düşünce adamı Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin öğretileri ele alınacak.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Cemal Kurnaz’ın yaptığı Gönül Şehrimizi İmar Edenler programının bu ay ki konuğu ise Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu olacak. 25 Şubat Cuma günü Saat:19.00’da başlayacak olan program Mamak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.

Düşünceleri ile bizi yönlendiren bir yol büyüğümüz

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin, doğruluğa, güzele, kardeşliğe, hakikate, tevhide yönlendiren bir yol büyüğümüz olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Onun düşünceleri ile hem kendimizi arıtmaya hem de o güzellikleri aktaracak olan değerli akademisyenlerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.