DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI’NIN İLK SANAL FUARI POLTEK BUGÜN AÇILIYOR

POLATLI’NIN İLK SANAL FUARI POLTEK BUGÜN AÇILIYOR

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:26
POLATLI’NIN İLK SANAL FUARI POLTEK BUGÜN AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’nın ilk sanal fuarı bugün saat 14:00’da açılacak. Polatlı Ticaret Odası tarafından yaklaşık 2 aydan beri hazırlıkları devam eden ve alt yapısı tamamlanan fuarda resmi açılış bugün gerçekleştirilecek.  Online platformda gerçekleştirilecek sanal fuarın resmi açılışının ardından tüm ziyaretçiler 7/24 olarak ziyaret edebilecek.  https://poltekdigital.globalpiyasa.com/tr/fairs.aspx internet adresi üzerinden tüm katılımcılar fuar gezebilecek.

Ticaret Bakanlığı’nın onaylı  globalpiyasa.com’un sistem altyapısı ile hazırlanan Polatlı Teknoloji Fuarı (POLTEK) ile Polatlı Ticaret Odası üyeleri ihracat kapısını aralayacak. Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası ile Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler (İşverenler) Örgütleri Konfederasyonu üyelerinin de yer alacağı sanal fuar organizasyonu 1 ay süre ile açık ve kalacak katılımcılar platforma ücretsiz olarak giriş sağlayacak. Fuara katılan firmalar 1 yıl boyunca da sistem üzerinden ürünlerini pazarlama imkanına kavuşacak. Ankara Kalkınma Ajansı mali destek projesi kapsamında hayata geçirilen proje ile üye firmalar hiç maliyet harcamadan fuara katılmış olacak. 25.02.2022 Bugün gerçekleştirilecek  fuarın resmi açılışına katılmak isteyen Polatlı Ticaret Odası üyeleri  için katılım bilgileri şu şekildedir : https://us02web.zoom.us/j/4493710371?pwd=S3MvVEJ0aS9DdnlOUzhTOVNXOTl3UT09 

Toplantı Kimliği: 449 371 0371 Parola: 1965PTO

ÜYELERİMİZ İLE İHRACAT KAPISINI ARALIYORUZ

Tüm sektörlerin katılımına uygun olarak düzenlenen ve üyelerinin sıfır maliyet ile fuar organizasyonunu gerçekleştirebilmelerine imkan sağladıklarını beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya : ”  Polatlı Ticaret Odası’ndan Dev Lobi Hamlesi” projesi ile tamamladığımız çalışma kapsamında 7 dilde çeviri imkanı ile üyelerimiz tüm dünyaya ürünlerini pazarlama imkanına kavuşacak.  Üyelerimize ihracat imkanı sunma hedefi ile çalışmalarını tamamladığımız POLTEK fuarını çok önemsiyoruz. “diye konuştu.

SIFIR MAALİYET İLE ULUSLARARASI FUAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Başkan Sakarya açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi : ” Sanal platformda oluşturulacak stantlarda fuara katılan üyelerimiz 1 ay boyunca fuarı istedikleri zaman ziyaret edip katılımcılar ile ikili görüşmeler yapabilecek. 1 yıl boyunca adlarına oluşturulan stantlarda ürünlerini pazarlayabilecek. Fiziki olarak gerçekleştirilen fuarlara katılım başta olmak üzere, stant ücretleri gibi gider kalemlerinin yanı sıra maliyet açısından yorucu olan organizasyonlara nazaran üyelerimiz için bu platformda 1 ay boyunca hiç ücret talep edilemeyecek. Fiziki bir fuardan hiç bir farkı olmayan fuarımızı ziyaret etmeye  tüm üyelerimizi davet ediyorum. “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.