DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, ‘’ Miraç Kandili, Yurtta ve Dünyada Barışa Vesile Olsun ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Avcı, ‘’ Miraç Kandili, Yurtta ve Dünyada Barışa Vesile Olsun ‘’

Avcı, ‘’ Miraç Kandili, Yurtta ve Dünyada Barışa Vesile Olsun ‘’

ABONE OL
26 Şubat 2022 16:38
Avcı, ‘’ Miraç Kandili, Yurtta ve Dünyada Barışa Vesile Olsun ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Miraç Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Avcı, mesajında ‘’ Yüce dinimiz, güzel ahlâkı, doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi ve saygıyı, barış ve kardeşliği esas almıştır. Yurtta barış, dünyada barış anlayışıyla, gönülleri yumuşatan, kardeşliği, dostluğu pekiştiren Miraç kandilinde, öncelikle  gönül dünyamızda huzura, insani ilişkilerimizde olgunluğa, toplum hayatında barış ve esenliğe erişebilmeyi diliyorum. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Avcı, ‘’ Miraç Kandili, Gönül Dünyalarımızın Huzurudur ‘’

Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Dinimiz, güzel ahlakı, doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi ve saygıyı esas almıştır. Ama ne yazık ki, günümüzde kimi hırslar hoşgörünün önüne geçmiş, haksızlık, hukuksuzluk, yoksulluk ve zulüm artmıştır. Bu ortamda, gönülleri yumuşatan, kardeşliği, dostluğu pekiştiren Miraç kandilini idrak ediyoruz. Miraç’la birlikte anlaşılması gereken mesaj ise, birleşmek, bütünleşmek ve Yüce Yaratıcı ’ya yakınlaşmaktır. Dünyanın barışa ve uzlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde,Miraç Kandili gibi özel gün ve geceler, sen ben kavgasının ve her türlü ayrımcılığın ve dışlamanın ortadan kalkması, gönül dünyamızda huzura, insani ilişkilerimizde olgunluğa, toplum hayatında barış ve esenliğe erişebilmesinde büyük bir önem taşımaktadır.’’ifadelerinde bulundu.

Avcı, ‘’ Miraç Kandili’nin uzlaşıya, hoş görüye, insanca yaşama, hakça bölüşüme vesile olmasını diliyorum ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Başkanı Bilal Haşim Avcı, Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Avcı, mesajında ‘’ İçinden geçtiğimiz toplumsal anlamda zor uluslararası anlamda endişe verici süreçte, Miraç Kandili gibi özel gün ve geceler, sen ben kavgasının ve her türlü ayrımcılığın ve dışlamanın ortadan kalkması, gönül dünyamızda huzura, insani ilişkilerimizde olgunluğa, toplum hayatında barış ve esenliğe erişebilmesinde büyük bir önem taşımaktadır. İnsanlık alemi, Müslüman dünyası ve yurttaşlarımız büyük acı ve sorunlarla karşı karşıya bulunuyor. Bu sorunların üstesinden ancak kinden, garezden, yalandan, riyadan, haksızlıktan hukuksuzluktan ve kibirden uzak durarak gelebiliriz. Barışa, kardeşliğe ancak insanı insan yapan değerleri esas alarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, Allah ile kul arasına kimsenin giremeyeceğinin somut göstergelerinden Miraç Kandili’nin uzlaşıya, hoş görüye, insanca yaşama, hakça bölüşüme vesile olmasını diliyor,hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.