DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Dualarımız, Barış, Huzur ve Kardeşlik İçin ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık, ‘’ Dualarımız, Barış, Huzur ve Kardeşlik İçin ‘’

Ovacık, ‘’ Dualarımız, Barış, Huzur ve Kardeşlik İçin ‘’

ABONE OL
26 Şubat 2022 16:37
Ovacık, ‘’ Dualarımız, Barış, Huzur ve Kardeşlik İçin ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Ovacık,  ” Bu mübarek gecenin ve edilen duaların başta ülkemiz olmak üzere huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını diliyor, Polatlı’lı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Ovacık, ‘’ Barış ve Huzur Temennileriyle Miraç Gecemiz Kutlu Olsun ‘’

Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında insanlığın barışa ve huzura en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduğunu hatırlatan  Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Polatlılı hemşerilerimin ve İslam âleminin idrak edeceğimiz mübarek Miraç Kandilini kutluyor, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”  dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.