DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN OĞUZ’DAN TOKİ BAŞKANI BULUT’A ZİYARET

BAŞKAN OĞUZ’DAN TOKİ BAŞKANI BULUT’A ZİYARET

ABONE OL
4 Mart 2022 17:10
BAŞKAN OĞUZ’DAN TOKİ BAŞKANI BULUT’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oğuz ve Bulut Kahramankazan’ı konuştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Kahramanakazan’da TOKİ tarafından yapımı sürdürülen yatırımların masaya yatırıldığı görüşmede, ilçeye kazandırılacak yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Oğuz ziyaret kapsamında, ilçelerinde TOKİ tatafından inşa edilen ya da yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında Başkan Öztürk’e bilgi verdi. Kahramanakazan’da TOKİ eliyle yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı ziyarette, ilçeye kazandırılabilecek yeni yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Oğuz ayrıca, ilçelerinde yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projelere ilişkin de Başkan Bulut’a bilgi verdi.

Başkan Bulut, bu anlamlı ziyareti için Başkan Oğuz’a teşekkür ederek, Kahramankazan’ın ve Kahramankazan halkının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Başkan Oğuz da, Kahramankazan açısından oldukça verimli bir görüşme olduğunu belirterek, “Kahramankazan’ımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’la ilçemizle ilgili konuları görüşme imkanı bulduk. Projelerimizi ve Kahramankazan’ımızı konuştuk. Başkanımıza ilgi ve alakaları için ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.