DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Diş hekimliği fakültesi binası için protokol imzalandı

Diş hekimliği fakültesi binası için protokol imzalandı

ABONE OL
4 Mart 2022 17:24
Diş hekimliği fakültesi binası için protokol imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İbrahim Aydınlı’yı makamında misafir ederek, ilçedeki Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasının 10 yıllığına yeniden üniversiteye tahsis edilmesine ilişkin protokolü imzaladı.

Keçiören Yayla Mahallesi Yozgat Bulvarı üzerinde bulunan, hali hazırda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak hizmet veren binanın sağlıklı günlere vesile olmasını dileyen Başkan Altınok, “Daha önce belediyemize ait olan yer Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine tahsis edilmişti. 10 yıllığına tekrar tahsis yaptık. Fakültenin kliniği şimdi burada vatandaşımıza, Keçiörenlilere ve Ankaralılara hizmet verecek. Hocalarımızın, profesörlerimizin, doçentlerimizin, asistanlarımızın her türlü diş tedavisini yapacağı bir merkez olarak hizmetine devam edecek. Hasta kabulleri başlamıştır. Keçiörenlilerin veya bölgede oturan vatandaşlarımızın yanlarına, yakınlarına, ayaklarına diş tedavisi alabilecekleri bu hizmeti getirmiş olduk. Bu hizmetten dolayı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörümüz Prof Dr. İbrahim Aydınlı ve Dekan Yardımcımız Başhekim Fatih Şentürk’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İbrahim Aydınlı da sağlık alanına yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Altınok’a teşekkür etti.

Yayla Mahallesi Yozgat Bulvarı 1.480’inci Sokak’ta bulunan yerleşke toplamda 5 bin 130 metrekare   kapalı, 3 bin 500 metrekare açık alana sahip olup bodrum katı, zemin kat ve 1 normal kattan oluşuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.