DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Öztürk,‘’ Ankaralı başkanın yaptıkları  Dünya’ya örnek oluyor ‘’

Öztürk,‘’ Ankaralı başkanın yaptıkları Dünya’ya örnek oluyor ‘’

ABONE OL
4 Mart 2022 17:18
Öztürk,‘’ Ankaralı başkanın yaptıkları  Dünya’ya örnek oluyor ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği muhtarlar buluşmasında muhtarlar mahallelerinin sorunları dile getirdi.

Güldeste Konak Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin ve mahalle muhtarı katıldı.

Toplantı da açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını mahallelerin sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir’de paylaştıklarını ifade etti.

Durukan, “Polatlı’mızı adım adım mahalle mahalle geziyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızı dinliyoruz ve sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bunları İl Başkanımıza ve Büyükşehir’e iletiyoruz. Bugünde istedik ki Sayın İl Başkanımızla, Grup Başkanımızla ve Belediye Meclis Üyelerimizle sizleri bu yemekli toplantıda bir araya getirip, kırsal mahallelerimizin ve Polatlı’mızın sorunlarını yüz yüze görüşmek istedik.” İfadelerini kullandı.

BEKER: DOKUNMADIĞIMIZ KÖY KALMAMIŞ!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, yaptığı selamlama konuşmasında muhtarlara katılımından dolayı teşekkür etti. Büyükşehir’in hizmetlerinden bahseden Beker, Çarşamba günü yapılacak olan toplantıya muhtarların katılımını ve burada mahallelerinin sorunlarını Büyükşehir birim başkanlarınında olacağı toplantıda konuşmalarını istedi.

 Beker, “Ankara’mızın İl Başkanı Yetkin Öztürk, Polatlılı bugünde buradayız. Biz Yetkin Başkan’dan Allah razı olsun çok memnunuz. Hizmet noktasında Ankara’nın her yanına Yetkin Başkan yetişiyor. Polatlılı olduğu içinde Polatlı’ya ayrı bir özen gösteriyor. Tabi ki bizim 3. yılımız 2 yıl pandemi ile geçti. Şimdide piyasa şartları derken, kendinizde işin içindesiniz. Elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için gece-gündüz başta Mansur Yavaş olmak üzere Belediyemizin her birimi köylere, mahallelere ve ilçelerimize hizmet götürmek için mücadele ediyor. Biz şunu gördük ki biz bu ilçe seyahatlerimizde bizim ilçelerimizde dokunmadığımız köy kalmamış, yapabileceklerimizi yapmışız, başlayacaklarımızın projelerini yaptırmışız. 2022’de de inşallah tam bir hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mazot desteğine başladık, gübre desteğiyle ilgili çalışmalarımızda devam ediyor.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YAVAŞ CANLI BAĞLANTIYLA MUHTARLARI SELAMLADI!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı görüntülü arayarak, muhtarla buluştuklarını söyledi. Başkan Yavaş’da Polatlı muhtarlarına selamlarını iletti.

“EV SAHİPLİĞİ YAPMA ADINA BURADAYIM”

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ise burada yaptığı konuşmada, Mansur Yavaş’ın Başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik başta olmak üzere birçok hizmeti Ankaralılarla buluşturduğunu ve 25 yıldır yapılmayanları yapmak için büyük çaba sarf edildiğini söyledi.

Başkan Öztürk, “Millet ittifakı olarak, tüm ilçelerimiz geziliyor. İYİ Parti Grubu Başkanvekili başkanlığındaki heyetimizle beraber, ben hiçbir ilçeye belediye grubumuzun olduğu için katılmadım. Kendi ilçem doğduğum ilçem olduğu için Polatlı ilçesinde sizlere ev sahipliği yapma adına buradayım. Şunu da ifade edeyim Cumhuriyet tarihinin en şanslı dönemini yaşıyoruz. Ankara’yı yöneten bir Ankaralı başkanın yaptıkları Dünya’ya örnek oluyor. Bu onun yaptıklarından ilk biz faydalanıyoruz. Sizlerin hemşerisi 1. Derece akrabalarının Polatlı’da yaşadığı Mansur Yavaş gibi bir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Kapısı da gönlüde herkese hepimize açık. Gece demeden, gündüz demeden Ankara’nın 25 ilçesinin hangisinin sorunu varsa orada, bugün gece 5’e kadar görevinin başındaydı. Neden Ankara’da bir kar yağışı vardı ve Ankaralılar yolda çile çekmesin diye. Eğer ki hava muhalefeti varsa Mansur Başkan evine gitmiyor o gün, ekibi de buna göre hareket ediyor ve tam bir seferberlik halinde yollar açılıyor. Anında olaylara müdahale ediliyor.”

Ankara’da köylerimizin içi boşaltıldığında sadece ana halterlere kaldırım yapıldı. Başkada bir hizmet görmedik. Bugün buraya erken geldik ve muhtarlarımızla sohbet ettik. Suyu akmayan, kanalizasyonu olmayan ve hatta yolu olmayan köylerimizi gördük. Başkan Mansur Yavaş seçildiği günden bu yana yapılmayanları yapmaya çalışıyor. Hans’ı değil, Hasan’ı zengin edeceğim diyerek Cumhuriyet tarihinde yapılmayanı yaptı ve dar günde yalnız bırakılan çiftçimize tohum, fide ve mazot desteğinde bulundu. Sosyal belediyecilik kapsamında tüm hemşehrilerimize dokundu. Demek ki helalinize haram katmazsanız. Çalmaz çaldırmazsanız. Bütçeniz fazla verir ve bunu da Ankaralıya hizmet olarak götürürsünüz.” dedi.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları sorunlarını ve taleplerini Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker’e iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.