DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
VALİ ŞAHİN VE BAŞKAN OĞUZ’UN KAHRAMANKAZAN MESAİSİ

VALİ ŞAHİN VE BAŞKAN OĞUZ’UN KAHRAMANKAZAN MESAİSİ

ABONE OL
4 Mart 2022 17:13
VALİ ŞAHİN VE BAŞKAN OĞUZ’UN KAHRAMANKAZAN MESAİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramankazan masaya yatırıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Valisi Vasip Şahin’e ilçede yapım çalışmaları tamamlanan, yürütülen ve yapımına başlanacak projelere ilişkin bilgi verdi. Tamamlandığında Kahramankazan’ın çehresini değiştirecek olan pek çok proje masaya yatırıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve ilçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Ankara Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. Oğuz, ilçede belediyeleri tarafından ve devlet kurumlarınca tamamlanan, yapım aşamasında olan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak proje aşamasındaki çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Projelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, projelerde gelinen son durum değerlendirildi. Kahramankazan’ın pek çok alandaki potansiyelinin de masaya yatırıldığı görüşmede, ilçeye kazandırılabilecek yeni yatırımlar hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu.

Verimli görüşme

Vali Şahin, bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, diğer tüm ilçelerin olduğu gibi Kahramankazan’ın ve Kahramankazan halkının da her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Başkan Oğuz da, Kahramankazan açısından oldukça verimli bir görüşme olduğunu belirterek, “Kahramankazan’ımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz Vasip Şahin’le ilçemizle ilgili konuları görüşme imkanı bulduk. Projelerimizi ve Kahramankazan’ımızı konuştuk. Valimize ilgi ve alakaları için ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.