DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI</strong>
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
17 Mart 2022 17:07
<strong>POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihi şan ve şerefle dolu büyük milletimizin unutulmaz destanı Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’inci Yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi vatanın ve milletin bekası için canlarını feda eden yüzbinlerce milli kahramanın; ilahi bir mücadele gücü ile Türk Milletini yeniden ayağa kaldırdığı ihtişamlı ve mukaddes bir hatıradır. 

Çanakkale Zaferi ile kahraman ecdadımız kutsal vatan toprakları üzerinde sonsuza dek yaşamaya kararlı olduğunu süngü, mermi ve yüksek iman gücü ile tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu tarihi zafer namusunu çiğnetmemek için asil Türk evlatlarının kendilerini feda etmekten asla çekinmedikleri emsalsiz bir meydan okuma olarak tarih boyunca coşkuyla anılacaktır.

Gelibolu kıyılarında Çanakkale Zaferi ile ateşlenen bu milli ruh; Türk’ün makus talihinin yenildiği Sakarya Meydan Muharebesi ile dört bir yanı şüheda kanıyla sulanmış Polatlımızda tekrar kendini göstermiştir. Büyük Türk Milleti dünyada eşi benzeri olmayan bu iman gücünü ve milli ruhu bugün de yüreğinde taşımaya devam etmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; bugün topraklarımızda huzur içinde yaşamamız için kendilerini feda eden tüm kahramanlarımızın aziz hatıralarını hürmet ve hayranlıkla yad ediyorum. Başta Cumhuriyetimizin Banisi Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milletimizin esenliği uğruna şehit düşmüş tüm kahraman ecdadımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları Şad Olsun.

Mürsel Yıldızkaya

Polatlı Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.