DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>ŞEFFAF YÖNETİM UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR: ABB 2021 YILI MALİ TABLOLARINI AÇIKLADI</strong>
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ŞEFFAF YÖNETİM UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR: ABB 2021 YILI MALİ TABLOLARINI AÇIKLADI

ŞEFFAF YÖNETİM UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR: ABB 2021 YILI MALİ TABLOLARINI AÇIKLADI

ABONE OL
23 Mart 2022 15:39
<strong>ŞEFFAF YÖNETİM UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR: ABB 2021 YILI MALİ TABLOLARINI AÇIKLADI</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

    Şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışını Başkent’e kazandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı temel mali tablolarını “www.ankara.bel.tr” adresinde yer alan “saydamlık ve hesap verilebilirlik” bölümünde paylaşarak kamuoyuna açıkladı.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, şeffaf yönetim ve hesap verebilir yönetim anlayışı doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.

    Şeffaf belediyecilik örneklerinden birine daha imza atan Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı mali tablolarına ait tüm bilgileri de “www.ankara.bel.tr” adresinde yer alan “saydamlık ve hesap verilebilirlik” bölümünde paylaşarak açıkladı.

PERSONEL GİDERLERİNDEN TÜM HARCAMALARA KADAR

     ABB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı “Temel Mali Tabloları” ile “Ek Mali Tabloları” Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde yayımlandı.

     2021 yılına ait bilanço bilgisinden faaliyet sonuçları tablosuna, bütçe ve faaliyet dengesi tablosundan bütçe gelirlerinin ekonomik ve kurumsal sınıflandırmasının yapıldığı tablolara, personel giderlerinden faiz giderlerine, bütçe gelirlerinden mal ve hizmet alım giderlerine kadar tüm detaylar kalem kalem paylaşıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.