DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN YILDIZKAYA GÖNÜL SOFRASI’NDA VATANDAŞLARLA VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BAŞKAN YILDIZKAYA GÖNÜL SOFRASI’NDA VATANDAŞLARLA VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN YILDIZKAYA GÖNÜL SOFRASI’NDA VATANDAŞLARLA VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

ABONE OL
7 Nisan 2022 15:49
BAŞKAN YILDIZKAYA GÖNÜL SOFRASI’NDA VATANDAŞLARLA VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren Polatlı Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen Gönül Sofrası’nda vatandaşlar ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Belediye karşısında kurulan Gönül Sofrası’nı eşi Şaduman Yıldızkaya ile birlikte ziyaret eden Başkan Yıldızkaya; sıcak yemek ikramlarından alan vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu. Belediye Çay Bahçesi’nde kurulan Gönül Sofrası’nda vatandaşlar ve üniversite öğrencileri ile birlikte orucunu açan Başkan Yıldızkaya; iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile sohbet etti. Günlük ortalama 3000 kişiye sıcak yemek ikramının yapıldığı Gönül Sofrası’nda buluşan vatandaşlar ve öğrenciler Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti.

HAFTANIN ALTI GÜNÜ BİNLERCE VATANDAŞA SICAK YEMEK İKRAM EDİLİYOR

Pazar günleri hariç haftanın altı günü Saat 18.00’dan itibaren iftar saatine kadar süren sıcak yemek dağıtımları kapsamında; ihtiyaç sahibi aileler, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar Polatlı Belediyesi Gönül Sofrası’nda buluşmaya devam ediyor. Koronavirüs ile mücadele kurallarına uygun olarak hazırlanan stantlarda dağıtılan sıcak yemeklerin yanı sıra; isteyen vatandaşlar oruçlarını Belediye Çay Bahçesi içerisinde kurulan masalarda açıyor. Ramazan Ayı’nın sonuna kadar Pazar günleri hariç sürecek olan sıcak yemek ikramları ile Polatlı Belediyesi ve Türk Kızılayı her yıl olduğu gibi vatandaşların sofralarına katkı sağlamaya devam ediyor.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ GÖNÜL SOFRAMIZDA RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞMAYA DAVET EDİYORUM”

Konuya ilişkin açıklamasında ‘Biriz Beraberiz Kardeşiz’ vurgusu yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Soframızı bu yıl Belediyemiz karşısında bulunan park içerisinde oluşturduğumuz özel alanda kurmaya; kıymetli hemşehrilerimizi, üniversite öğrencilerini ağırlamaya devam ediyoruz. Türk Kızılayı Polatlı Şubesi’nin katkılarıyla kurduğumuz Gönül Soframızda şüheda torunu hemşehrilerimize ‘Paylaşmak Berekettir’ parolasıyla Mübarek Ramazan Ayı boyunca ikramlarda bulunuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Gönül Soframızda aynı ekmeği bölüşmeye, dualara birlikte el açmaya davet ediyorum. Ramazan-ı Şerif boyunca sofralarımızdan ve sıcak yuvalarımızdan sağlık, bolluk ve bereketin eksik olmaması dileğiyle; Cenab-ı Allah’tan tuttuğumuz oruçları ve işlediğimiz hayırları kabul etmesini diliyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.