DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’ PAROLASIYLA GIDA PAKETİ DAĞITIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’ PAROLASIYLA GIDA PAKETİ DAĞITIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’ PAROLASIYLA GIDA PAKETİ DAĞITIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
7 Nisan 2022 15:53
POLATLI BELEDİYESİ ‘RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’ PAROLASIYLA GIDA PAKETİ DAĞITIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BAŞKAN YILDIZKAYA’NIN DESTEĞİ İLE HAZIRLANAN PAKETLER İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN EVLERİNE ULAŞTIRILIYOR”  

Polatlı Belediyesi Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gıda paketi, günlük sıcak yemek ve hilal kart yardımlarına devam ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine teslim ediliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan ve Polatlı Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması ile İçişleri Bakanlığı sistemi üzerinden ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen aileler; yıl boyunca olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da Hilal Kart, gıda paketi ve günlük sıcak yemek yardımlarından yararlanıyor.

BİNLERCE AİLEYE RAMAZAN AYI BOYUNCA YARDIM ULAŞTIRILACAK

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan gıda paketleri Polatlı Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla tüm mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırılıyor. Her ay yüzlerce vatandaşa Hilal Kart Projesi aracılığıyla destekte bulunan ve kurduğu Gönül Sofrası’nda her gün binlerce vatandaşı ağırlayan Polatlı Belediyesi; sosyal belediyecilik anlayışı Ramazan Ayı boyunca binlerce ihtiyaç sahibine daha yardım ulaştırmayı hedefliyor.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “KİMSEYİ AÇ VE AÇIKTA BIRAKMAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Ramazan Ayı dolayısıyla şehrin dört bir yanında devam eden yardımlara ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “İhtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak için yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz günlük sıcak yemek, gıda paketi ve hilal kart yardımlarımıza mübarek Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte hız kazandırdık. Ekiplerimiz günün ilk saatlerinden başlayarak yardımlarımızı kıymetli hemşehrilerimize ulaştırıyor. Gıda paketlerimiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşuyor. Hilal Kart projesi aracılığı ile her ay yüzlerce ailemize yardım etmeye devam ediyoruz. Belediyemiz karşısında kurduğumuz Gönül Soframızda her gün binlerce hemşehrilerimizin sofralarına katkıda bulunuyoruz. Tüm bu yardımlarımız aracılığı ile içerisinde bulunduğumuz zor günlere rağmen kıymetli hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi tek bir ailemizi aç ve açıkta bırakmamak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.