DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, ”  Hemşirelerimizin Günü Kutlu Olsun ” 

Avcı, ”  Hemşirelerimizin Günü Kutlu Olsun ” 

ABONE OL
13 Mayıs 2022 13:36
Avcı, ”  Hemşirelerimizin Günü Kutlu Olsun ” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Avcı, ” Yıllardır sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getirdik, yaşanılan pandemi sürecinde bile iktidar sağlık çalışanlarının taleplerine kör ve sağır kaldı. Halkın sağlığı ile ilgili gece gündüz tüm fedakarlıkları yaparak çalışan sağlık çalışanlarının sağlıklı ve hak ettikleri koşullarda çalışmasını sağlayacak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Halk için sağlık bir haktır ve bu hakkın sağlanmasında birinci role sahip sağlıkçıların koşulları ise bu hakkın kalitesini arttıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Avcı, ” Onurlu bir mesleğin temsilcileri, övgüden çok fazlasını hakediyorlar ”

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ” Sadece hemşireler değil; hekimler, diş hekimleri, eczacılar, ebeler, sağlık memurları, sağlık teknisyenleri, paramedikler, teknikerler, sağlık alanında çalışan mühendis, memur ve diğer tüm yardımcı sağlık personelinin yaşadığı olumsuzlukların sürekli dile getirdfk. Bugün uygulanan sağlık programının cezasını en başta sağlık çalışanları çekmektedir. Can güvencesinin ve gelecek güvencesinin olmadığı bir ortamda sağlık çalışanlarından nasıl bir hizmet beklenebilir? Başta hemşireler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın karşılaştığı saldırıları ve yaşadıkları şiddeti kınıyoruz.” ifadelerine yer verirken performansa bağlı ek ödeme sistemi ile nasıl bir gelecek hayal edilebilir? Kadro açılmadığı için açıkta kalan binlerce hemşire, binlerce sağlık teknisyeni eve nasıl ekmek götürebilir? Sendikal hakkı elinden alınan taşeron sağlık işçisi hakkını nasıl arayabilir? İşte tüm bu sorunlar, CHP iktidarında yanıtlarını bulacak. Çünkü CHP emekten yana, halktan yanadır.”dedi. 

Avcı, ” Sağlık emekçilerimizin  temel ücret, çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için de mücadelemizi sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz. Bir kez daha, hayatlarımızı emanet ettiğimiz tüm sağlık çalışanlarını, hemşirelerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyarak 12 Mayıs Hemşirelik Günü’nü kutluyor, iyi ki varsınız diyorum.”ifadelerinde bulundu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.