DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BORÇ İLE OKUYOR İCRA İLE MEZUN OLUYORLAR

BORÇ İLE OKUYOR İCRA İLE MEZUN OLUYORLAR

ABONE OL
20 Mayıs 2022 12:07
BORÇ İLE OKUYOR İCRA İLE MEZUN OLUYORLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu, üniversite öğrencilerinin yaşadığı zorluklara dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alpoğlu açıklamasında, “ Bugün bir üniversiteye yerleşmeye çalışan gencimiz ile sohbet ettiğimde en çok kırtasiye malzemeleri, hazirlik kitaplari ve diğer temel ihtiyaçlardan yakınıyor. Cebindeki parayi daha okula gitmeden yemek ve yol masrafı olarak bitiriyor. Üniversiteyi kazanınca da bitmiyor bu sefer fotokopi, harç ücretleri, yurt ve ulaşim sıkıntısı yaşıyor. Sosyal faaliyet mi ? Ona gitmesi lüks görülüyor, gitmesine vakit değil nakit bulamıyor. Devletten kredi alıyor ancak yurt ücretine gidiyor. Bu kredi, aldığını geri veriyor kısacası. Sonrası mı acı bir hüsran işsizlik, yoksulluk ile mücadele ve finalinde İCRAA ile karşılaşıyor. Ögrenci pişman oluyor hem okuduğuna, hem liyakatsiz yapılan atamalara, hemde borçlandiğina. İktidar mensuplarinin dediği gibi avrupa bizi kıskanıyor. Herhalde avrupa öğrenci, çiftçi ve işcinin çektiği zahmeti kıskanıyor.
İnaniyor ve görüyorumki İYİ Parti iktidarinda bu sorunlar çözülecek. Kaç kez KYK borçları silinsin diye İYİ Partiden mecliste önerge verildi. Sonuçmu kocaman bir RED öğrenci arkadaşlarıma son sözüm şudur. Sabredin İYİLER GELİYOR . . . “ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.