DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE İŞ GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE İŞ GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
26 Mayıs 2022 16:15
TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE İŞ GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası üyelerine yönelik yapmış olduğu faaliyetleri kapsamında Tarımsal Ürünlerin İşlenmesi Teknolojileri Fuarına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’nın da katıldığı iş gezisinde ticaret odası üyeleri Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda üretici, ithalatçı, distribütör, şef, gıda sektörü profesyonelleri, şişe üreticileri, makina üreticileri, zincir süpermarket alım heyetleri, zincir otel yiyecek satın alımcıları ve sektörle ilgili ziyaretçilerle bir araya geldi.

Polatlı Ticaret Odası 26-27 Mayıs  tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen Oliv Tech Tarımsal Ürünlerin İşlenmesi Teknolojileri Fuarına ücretsiz olarak üyelerine fuar gezisi tertip etti. 35 kişilik ekip ile geniş bir katılım sağlanılan fuar gezisinde katılımcılar ikili firma görüşmeleri, fuar alanı gezisi ile sektörleri hakkında detaylı bilgiler aldılar. Polatlı Ticaret Odası tarafından organize edilen fuarlarda katılımcı olmak isteyen üyeler 03126231084-127’den fuar listelerine adlarını yazdırabilirler.

ÜYELERİMİZ İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurlu Başkanı Ulvi Sakarya gerçekleştirilen iş gezisinin fuar katılımcılarının ticari hayatı için oldukça faydalı olduğunu beyan ederek : ”  Gerçekleştirdiğimiz Oliv Tech Tarım Fuarı üyelerimizin sektörleri ile alakalı değişen teknolojileri yerinde izlemlerine olanak sağlayan, ayrıca ticari ilişkilerini geliştirmelerine  imkan yaratan bir iş gezisi olmuştur. Fuar kapsamında ; ambalaj malzemeleri,   depolama üniteleri,  dernekler ve vakıflar,  fidan, tohum ve gübre,  gıda analiz laboratuvarları,  süt ve süt ürünleri,  şarap ve şarap teknolojileri,  üretim teknolojileri,  zeytin,  zeytin yağı gibi sektörlerle alakalı gelişmeleri yerinde inceledik. Farklı sektörleri kapsayan yurt içi ve yurt dışı fuarlarımızı organize etmeye devam edeceğiz.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.