DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Polatlılı İl Başkanı Öztürk Taksinin Direksiyonuna Geçti Vatandaşı Dinledi!

Polatlılı İl Başkanı Öztürk Taksinin Direksiyonuna Geçti Vatandaşı Dinledi!

Polatlılı İYİ Parti Ankara İl BaşkanıYetkin Öztürk takside direksiyonun başına geçti. Tunalı Hilmi’den başlayarak Ankara’nın birçok semtinde, misafirlerine yolculukları boyunca eşlik edip onlarla ülke gündemine dair sohbet etti.

ABONE OL
11 Haziran 2022 11:05
Polatlılı İl Başkanı Öztürk Taksinin Direksiyonuna Geçti Vatandaşı Dinledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlılı İYİ Parti Ankara İl BaşkanıYetkin Öztürk takside direksiyonun başına geçti. Tunalı Hilmi’den başlayarak Ankara’nın birçok semtinde, misafirlerine yolculukları boyunca eşlik edip onlarla ülke gündemine dair sohbet etti. Vatandaşların dertlerini sorunlarını dinleyen Öztürk, taksiye binen vatandaşlarıda ücretsiz taşıdı. Taksiye binen vatandaşlara “Sizce Ülkemizin En Büyük Üç Sorunu Ne?” sorusuna ; ekonomi, insan hakları ve mülteciler cevabını aldı.

İl Başkanını direksiyonda gören vatandaşlar hem şaşırdı hem kendisiyle fotoğraf çektirdi.

Seyahati sonunda görüşlerini aktaran Öztürk: “Mevcut ekonomik şartlarda taksici esnafının evini geçindirmesi, para kazanması mümkün değil. Halkımız ise her şeyin farkında, iktidarı sırtından atmak için gün sayıyor. Şartlarının iyileştirilmesi için bir an önce sandığın gelmesi, ekonomi çarklarının yeniden dönmesi elzemdir.’’ dedi. Duraktan ayrılırken şoförlerin ve halkın ilgisiyle karşılaşan İl Başkanı ve ekibi; bu tip projelerin artarak devam edeceğini aktardılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.