DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, ‘’ Umudun Yeniden Doğduğu Bu Topraklardaki Direnişin Şanlı Zaferi Kutlu olsun ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Avcı, ‘’ Umudun Yeniden Doğduğu Bu Topraklardaki Direnişin Şanlı Zaferi Kutlu olsun ‘’

Avcı, ‘’ Umudun Yeniden Doğduğu Bu Topraklardaki Direnişin Şanlı Zaferi Kutlu olsun ‘’

ABONE OL
13 Eylül 2022 09:46
Avcı, ‘’ Umudun Yeniden Doğduğu Bu Topraklardaki Direnişin Şanlı Zaferi Kutlu olsun ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Sakarya Zaferi’nin 101.’nci  yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Avcı, ‘’ Umudun yeniden doğduğu bu topraklardaki destansı direniş ve zafer, dünya halklarına umut, bağımsızlık mücadelelerine ilham ve örnek oldu. ‘’ ifadelerinde bulundu. 

 Avcı, ‘’ Türk Ulusu’nun Özgür Geleceği ve Cumhuriyetimizin Temellerinin Atıldığı Destansı Zaferdir; Sakarya… ‘’ 

Sakarya Zaferi’nin 101.’nci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Emperyalist devletler geniş askeri gücüyle ANADOLU’ya ilerlemekteyken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Ulusu’nun azim ve kararlılığı neye mâl olursa olsun direnmek, canı pahasına vatanı savunmak, namusu ve özgür geleceği için ölmekti. Emperyalist devletlerin bilmedikleri hesaplamadıkları bir gerçek vardı. Mustafa Kemal Türk ordusu ve Anadolu halkı, bu kararlı irade onları Anadolu’nun tertemiz sinesinde bekliyordu. Meclis tarafından yetkilendirilen Mustafa Kemal Paşa tarihten silindi denen Türk ulusunun kaderini değiştirerek 22 gün 22 gece süren cehennemi üstün vasıflarıyla yöneterek “HATTI MÜDAFA YOKTUR, SAT’HI MÜDAFA VARDIR. O SATIH BÜTÜN VATANDIR” şiarıyla büyük taarruzu başlatıyordu.Türk ulusunun özgür ve bağımsız geleceğinin ve sonrasında kurulacak Cumhuriyet’in temellerini atıyordu. ‘’ dedi.

Avcı, ‘’ Kurtuluş Savaşımızın en önemli kilometre taşlarından biri olan Sakarya Meydan Savaşı`nı, ˜Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır` emrini verip, topraklarımızın her karışının savunulacağını belirterek kazanan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarını, Milli Mücadele Kahramanlarımızı, Şehit ve Gazilerimizi rahmetle, saygıyla, minnetle anıyorum. Sakarya Zaferi’mizin başlan 101.’nci onur yıldönümü kutlu olsun.’’ ifadelerinde bulundu. 

Avcı, ‘’ Sanatın Dili Birleştirici, Bütünleştirici Olmalıdır ‘’ 

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan konser esnasındaki sözlerini, ‘’ Cumhuriyet Meydanı’nda Sakarya Zaferi onurunu coşkuya dönüştüren konserler hemşerilerimizi hayranı oldukları sanatçılarla buluşturması açısından önemlidir. Sanatın dili barıştırıcı, birleştirici ve bütünleştiricidir. Bu anlamda sahne alan sanatçılardan Mustafa Yıldızdoğan’ın sözleri sanatın diline ters düşmüştür. Unutmamalıdır ki sahnede sanatını icra etmesinin karşılığı, ayırt ettiği tarafın da vergileriyle ödenmiştir. Sakarya zaferi ulusun ortak ruhu ile kazanılmıştır. Zaferin coşkusu da onuru da ortaktır. ‘’ ifadeleriyle eleştirdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.