DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLHAN DEREKÖY OLDU

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLHAN DEREKÖY OLDU

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy oldu. Deraköy mazbatasını Polatlılı İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ten aldı.

ABONE OL
23 Eylül 2022 11:04
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLHAN DEREKÖY OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy oldu. Deraköy mazbatasını Polatlılı İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ten aldı. Mazbata töreni sonrası konuşan Dereköy, ‘’ İYİ Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Yetkin ÖZTÜRK’ÜN teklifi üzerine 28 yıl çalıştığım ve bunun 20 yılı idarecilik olarak geçen kamu görevimden istifa ederek İYİ parti ailesine katıldım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensipleriyle Polatlı İlçe Başkanı oldum. Başta Sayın Genel Başkanımıza ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Polatlı’mızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti arkadaşlarımızla birlikte göstereceğiz. Hedefimiz gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde İYİ Parti’yi Polatlı’da birinci parti yapmaktır. Rabbim yardımcımız olsun. Polatlılı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum. ‘’ dedi.

İLHAN DEREKÖY KİMDİR?

1970 Polatlı doğumlu olan İlkokulu Polatlı Cumhuriyet ilkokulunda, Ortaokul ve liseyi Polatlı İmam Hatip Lisesi’nde, Üniversite’yi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Ankara ve Hacettepe Üniversite’lerinde 28 yıl görev yapan Dereköy, bunun 20 yılında idarecilik görevinde bulunmuştur.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Türk Ocakları Polatlı Şubesi Kurucu Başkanlığı, Polatlı Mehmet Akif Mahallesi Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanlığı ve Hz Ebu Bekir Camii ve Şehitler Külliyesi Dernek Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Dereköy ayrıca Polatlı Yüksek Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.