DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>POLATLI OSB İDARİ VE SOSYAL ALANLAR PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI</strong><strong><br><br></strong>

POLATLI OSB İDARİ VE SOSYAL ALANLAR PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

ABONE OL
23 Eylül 2022 11:06
<strong>POLATLI OSB İDARİ VE SOSYAL ALANLAR PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI</strong><strong><br><br></strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Organize Sanayi Bölgesinde idari, sosyal ve ticari açıdan hizmet kalitesinin artırılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda toplam 28.500 metrekarelik parsel alanı üzerine 8000 metrekare kapalı alan olarak inşa edilecek İdari Hizmet Binası, Sosyal Donatı Alanı, Kreş ve Ticari Dükkânları da içeren proje sözleşmesi Polatlı OSB Başkanı Erol ÜNAL tarafından imzalandı. Lejant Mimarlık firması ile imzalanan projeye göre Polatlı OSB’de İdari Hizmet Binası, Sosyal Donatı Alanları, Kreş ve Gündüz Bakımevi ile OSB’de ticari hayatı yönlendirecek dükkânlar yapılacak. 2023 yılı içerisinde projelendirme süreci tamamlanacak olan yapıların, 2025 yılında sanayicilerin hizmetine sunulacak.

PROJEDE EN ÖNEMLİ DETAY: YEŞİL TASARIM

     Polatlı OSB Yönetimi ile Lejant Mimarlık firması arasında imzalanan proje sözleşmesine göre, gelecek 50 yıl için Polatlı OSB’ye hizmet vermesi öngörülen İdari Hizmet Binası’nın tamamıyla Yeşil Tasarım ile inşa edileceği öğrenildi. Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılacağı binanın, tasarımı önümüzde süreçte kamuoyu ile paylaşılacak. Birçok ilke de imza atacak olan tasarımların, Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatına uygun biçimde tasarlanacağı kararlaştırıldı.

BAŞKAN ÜNAL: ‘’SANAYİ BÖLGEMİZİN GELECEK 50 YILINA YATIRIM YAPIYORUZ’’

     Proje imza töreninin ardından açıklama yapan Polatlı OSB Başkanı Erol ÜNAL; ‘’ Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne sanayi bölgemizin ve sanayicilerimizin eksiklerini doğru tespit ederek bölgemizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bugün de artık ciddi bir ihtiyaç haline gelen yeni idari hizmet binamızın, sosyal alanlarımızın, ticari dükkân alanlarımızın ve kreşlerimizin projelendirme sürenini başlatıyoruz. Bu projelerde, doğayı ve çevreyi en az kirleten yeşil tasarımlar üzerinde yoğunlaşıyoruz. Sanayi Bölgemizin ve sanayicilerimizin gelecek 50 yılda ihtiyaçlarına cevap verebilecek hizmetleri sürdürülebilir sistemlerle hayata geçirmeye gayret ediyoruz. İnşallah, önümüzdeki yıl projelendirme sürecini bitireceğimiz hizmet alanlarımızı 2025 yılında hep birlikte hizmete alacağız’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.