DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ABB EV SAHİPLİĞİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

ABB EV SAHİPLİĞİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
26 Eylül 2022 10:03
ABB EV SAHİPLİĞİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABB, ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ ile başkentin dört bir yanında ünlü sanatçı ve müzik gruplarını Başkentlilerle buluşturuyor. Konserler kapsamında bu hafta Keçiören’de Fuat Saka, Kalecik’te ise Nurullah Akçayır sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz şenlikleri ve konserlerine aralıksız devam ediyor.

‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’nin eylül ayı konserleri kapsamında bu hafta Keçiören’de ünlü sanatçı Fuat Saka, Kalecik’te ise Nurullah Akçayır sahne aldı.

SAKA’DAN MUHTEŞEM KONSER

ABB, Keçiören Esertepe Rekreasyon Alanı’nda Fuat Saka konseri gerçekleştirdi. Kendine has tarzıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan Fuat Saka, “Pandemi nedeniyle Ankara’da ne kadar zaman çalmadım ama burada tekrar konser vereceğim için çok mutluyum. Bu nazik davet için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer konserin adresi ise Kalecik oldu. Alanda çocuklar için panayır da kuruldu. Sevenleriyle buluşan Nurullah Akçayır da duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Yine Mansur Başkan’ımızın güzel bir etkinliğinde Kalecik’teyiz. Özellikle halk kültürü ve halk müziği açısından bunlar gerçekten önemli etkinlikler. Gençlerimiz şu an artık türkü dinlememe noktasına geldi. Beni Kalecik’te sevenlerimle buluşturmaya vesile olduğu için kendisine teşekkür ederim.”

BAŞKENTLİLERDEN KONSERLERE YOĞUN İLGİ

     ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne katılarak sevdiği sanatçılarla buluşan ve panayır alanında gönüllerince eğlenen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, şunları söyledi:

-Sami Özen: “Gerçekten güzel bir konser. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum.”

-Gültekin Ocak: “Fuat Saka’nın konser vereceğini duyunca oğlumu aldım getirdim. Gençler için güzel bir aktivite. Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bir etkinlik vardı. Gençler sıraya girmişti. O etkinliğe gençlerin yoğun katılım göstermesi gerçekten çok hoşuma gitmişti.” 

-Ahmet Çopra: “Bu konserler oturduğumuz yere neşe getirdi. Bizim için çok iyi oldu. Aile ortamında, çok güzel bir şekilde iyi vakit geçiriyoruz.”

-Mehmet Ali Şahan: “Konserlerin ortamı çok güzel. Ünlü sanatçılarla buluşuyoruz. Esertepe’de yapabileceğimiz fazla bir etkinlik bulunmuyor. Bu konserler sayesinde eğlenebiliyoruz.”

-Rafer Yıldırım: “Çocuklarımla birlikte panayıra geldik. Çok eğlenceli. Çocuklar doyasıya eğleniyor. Organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz.”

-İsmail Sağkol: “Burada önemli olan 10 yaş altında olan çocukların 2 gün sosyal aktivitelerden faydalanabilmesi. Bu çocuklar için bir değişiklik oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”    

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.