DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ABB’NİN YAZ ŞENLİKLERİ VE KONSERLERİ YAŞAR’LA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Genel
  • ABB’NİN YAZ ŞENLİKLERİ VE KONSERLERİ YAŞAR’LA DEVAM EDİYOR

ABB’NİN YAZ ŞENLİKLERİ VE KONSERLERİ YAŞAR’LA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
28 Eylül 2022 10:00
ABB’NİN YAZ ŞENLİKLERİ VE KONSERLERİ YAŞAR’LA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkentlileri yaz-kış kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında pop müziğin sevilen isimlerinden Yaşar’ı Ankaralılarla buluşturacak. Yaşar, 1 Ekim Cumartesi saat 20.00’de Ümitköy’de en sevilen şarkılarını söyleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Yaz boyunca kentin dört bir yanında düzenlediği konserler ve panayırlarla buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, ‘Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne ekim ayında da devam edecek.

EKİM AYININ İLK KONSERİ YAŞAR’DAN

Yaz mevsimi boyunca Ankaralılara Soner Sarıkabadayı’dan Ece Seçkin’e, Zara’dan Fettah Can’a kadar farklı tarzlardaki pek çok sanatçıyı canlı dinleme imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, pop müziğin sevilen isimlerinden Yaşar’ı Ankaralılarla buluşturacak.

Ünlü sanatçı Yaşar, 1 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Ümitköy’deki Arcadium AVM’nin otopark alanında en sevilen şarkılarını Başkentlilerle birlikte söyleyecek.

PANAYIR ELMADAĞ’DA DEVAM EDECEK

İlçelere kurulan panayır alanlarının bu haftaki adresi ise Elmadağ olacak.

30 Eylül akşamı saat 20.00’de Kent Orkestrası Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi önünde Elmadağlıların akşamını renklendirecek. 1 Ekim günü ise Derya Bedavacı saatler 20.00’yi gösterdiğinden Hasanoğlan Kent Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı hem 30 Eylül akşamı hem de 1 Ekim akşamı saat 18.00 ila 22.30 arasında alanlara çocuklara özel panayır alanı kuracak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.