DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN SAKARYA’DAN SEÇİME DAVET

BAŞKAN SAKARYA’DAN SEÇİME DAVET

ABONE OL
30 Eylül 2022 10:26
BAŞKAN SAKARYA’DAN SEÇİME DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası (PTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya , “Artık yeni bir sürece girdik. Biliyorsunuz seçim heyecanı başladı ve 2 Ekim Pazar günü sandık başına giderek demokrasinin gereğini yapacağız” dedi.
Seçime Sarı Liste ile giren Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, “2 Ekim 2022 Pazar Günü yapılacak olan, Polatlı Ticaret Odası seçimlerine ben ve ekibim sarı liste İle seçime giriyoruz. Polatlı için sarı listelerde buluşalım .” dedi.
DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ
Görev süresinde hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Ulvi Sakarya, “Acısıyla, tatlısıyla, pandemisiyle, ekonomik kriz, gibi birçok zorlukla hep birlikte mücadele ettiğimiz bu 4 yılda Polatlı Ticaret Odası’na pek çok ilki ve yeniliği de hep birlikte getirerek odamızın vizyonuna ciddi katkılar sunduk. Artık yeni bir sürece girdik. Biliyorsunuz seçim heyecanı başladı ve 2 Ekim’de sandık başına giderek demokrasinin gereğini yapacağız. Bu gereklilikle de seçmen listelerinde yer alan tüm üyelerimizi seçim günü oy kullanmaya davet ettiğimi belirtmek istiyorum. Başta Meclis Başkanımız Erol Ünal’a ve yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, komitelerimize kısaca birlikte çalıştığımız tüm yol arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin başta üyelerimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.