DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden 2 Yılda 365 Milyon TL Kredi

Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden 2 Yılda 365 Milyon TL Kredi

ABONE OL
30 Eylül 2022 10:23
Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden 2 Yılda 365 Milyon TL Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

S.S. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve Polatlı’da bulunan 7 esnaf odası başkanları birlikte ortak basın açıklamasında bulundu.
Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan, Elektrikçiler Odası Başkanı Levent Kurşun, Sobacılar Odası Başkanı Cabbar Çepur, Marangozlar Odası Başkanı Haluk Bilici, Terziler Odası Başkanı Necati Özdağ, Emlakçılar Odası Başkanı Mustafa Akkaya ve şehir dışında olan toplantıya telekonferans ile katılan Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca ile birlikte ortak bir basın açıklamasında bulundu.
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda esnafa Başkan Kıymaz’dan kredi müjdesi geldi.
Başkan Ertuğrul Kıymaz, esnaf odaları ile birlikte omuz omuza hizmet verdiklerini ve bu anlamda dün olduğu gibi bugünde esnafın yanında olacaklarını belirterek şunları söyledi.
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgün’ün önemli çalışmalarıyla esnaf kefalet kooperatif kredilerinin esnafa 5 yıl vadeli 350 bin TL üst limit, ticari araç kredisinin ise 7 yıl vadeli 1 Miyon TL’ye çıktığının müjdesini esnafımıza duyurmak istiyorum. Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi dün olduğu gibi bugünde, yarında Polatlı esnafının yanında olacaktır.” İfadelerini kullandı.
Polatlı’da esnaf oda başkanlarıyla birlikte esnafa yapmış olduğu desteklerden bahseden Başkan Kıymaz, “Biz oda başkanlarımızla birlikte koordineli çalışıyoruz. Esnaflarımızın dertlerini yerinde görüyor ve biliyoruz. 2020 pandemi döneminde yine oda başkanlarımızla birlikte esnaf kefalet kooperatifi olarak, esnafımıza toplamda 365 Milyon TL yardımda bulunduk, Türkiye’de birçok esnaf pandemi de kepenk kapatırken, Polatlı’mızda esnafımıza yapmış olduğumuz desteklerle esnafımızın kepenk kapatmasına izin vermedik.” Diye konuştu.
TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgün’e esnafın babası olduğu için teşekkür eden Başkan Kıymaz, “Ben 2. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak, esnafımız adına güzel çalışmalar yapan, esnafımızı yalnız bırakmayan iyi günde kötü günde hep bizimle olan TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir Akgün başta olmak üzere pandemi döneminde birlikte çalıştığımız oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.