DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

ABONE OL
28 Ekim 2022 10:32
İYİ PARTİ 5 YAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından İYİ Parti’nin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.
İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı, İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. Yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak çelenk koyma töreni gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy, İYİ Parti ABB Meclis Üyesi Adnan Sezgin, İYİ Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Aykut Güney, İYİ Parti İlçe Yönetimi ve partililer katıldı. Törende konuşan Dereköy, hem genelde hem de yerelde İYİ Partiyi birinci parti yapacaklarını söyledi.
DEREKÖY: İKTİDAR EN YAKIN ZAMANDA BİZİM OLACAK
Çelenk sunma töreninin ardından konuşan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy, “İnşallah İyi Parti gümbür gümbür geliyor. Sloganımızda az kaldı. Millet bizi çağırıyor. İnşallah biz de Polatlı İlçe teşkilatı olarak hem genelde hem de yerelde İYİ Parti’mizi birinci parti yapacağız. Hiç durmadan koşturacağız ve inşallah Polatlı’da hedefimize adım adım ulaşacağız. Bugün bütün Türkiye’de il ve ilçelerde İyi Parti’nin bütün teşkilatları Atatürk anıtına beşinci yıl dolayısıyla çelenk bıraktılar saat 12’de. Sayın genel başkanımızın bizimde önderliğinde iktidara adım adım ilerliyoruz. Hepimizin gayretiyle inşallah bu iktidar en yakın zamanda bizim olacak. Tüm Polatlı halkına da, Polatlı hemşerilerime de selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.
HALKTAN BÜYÜK TEVECCÜH
İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy, İYİ Parti ABB Meclis Üyesi Adnan Sezgin, İYİ Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Aykut Güney, İYİ Parti İlçe Yönetimi ve partililer Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdikleri çelenk sunma töreninin ardından Polatlı’da esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler esnasından İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy’e halk büyük teveccüh gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.