DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEREKÖY, ‘‘ CUMHURİYET TÜRK MİLLETİNİN<br>ŞAHLANIŞININ NİŞANESİDİR’’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • DEREKÖY, ‘‘ CUMHURİYET TÜRK MİLLETİNİN
    ŞAHLANIŞININ NİŞANESİDİR’’

DEREKÖY, ‘‘ CUMHURİYET TÜRK MİLLETİNİN
ŞAHLANIŞININ NİŞANESİDİR’’

ABONE OL
28 Ekim 2022 10:15
DEREKÖY, ‘‘ CUMHURİYET TÜRK MİLLETİNİN<br>ŞAHLANIŞININ NİŞANESİDİR’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Dereköy mesajında, ‘‘ Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde büyük bir azim ve kararlılıkla milli mücadelesini zaferle taçlandırmış, ardından, devletini ve milletini geleceğe taşıyacak bir kararla Cumhuriyeti ilan etmişti. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir.Türk Milleti asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesi olduğunu 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.
Bu vesileyle büyük Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu toprağı vatanlaştıran ecdadımızı, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türk Milleti, devleti ve mukaddesat için canları veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. ‘‘ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.