DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖLMEZ, ‘‘ CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR ‘‘

ÖLMEZ, ‘‘ CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR ‘‘

ABONE OL
28 Ekim 2022 10:27
ÖLMEZ, ‘‘ CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR ‘‘
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Polatlı Türk Ocakları Şube Başkanı İnanç Ölmez kutlama mesajı yayınladı. Ölmez mesajında ; ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yaşına 1 kala öncelikle bu cennet vatanı bizlere emanet eden Başta Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk ve ceddimizi Rahmet ve minnetle anıyorum.29 Ekim 1923 tarihine kadar, tüm imkansızlıklara ve şer odaklarına rağmen tarihi bir mücadele örneği sergilenmiştir. Günlerce hatta aylarca süren milli mücadeleden Atatürk ve silah arkadaşları bize Cumhuriyeti hediye ederek dünyada dengeleri değiştirmiştir. Milli Egemenliğimizin yegane temeli olan Cumhuriyet rejimi; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur.
Bilindiği üzere ,Polatlı toprakları da bu çatışmaların en sıcak yaşandığı bölgelerin başında gelmektedir. Geri çekilme Polatlı ve Haymana sınırlarında son bulmuş, sonrasında taarruz edilmeye başlanmıştır. Her Türk vatandaşının, ceddimizin kanıyla sulanan bu toprakların kıymetini bilerek hayatını ikame etmesi gerektiği kanaatindeyim. Türk Milleti ve devleti nasıl Cumhuriyet ilan edilene kadar birlik ve beraberlik sergilediyse bundan sonrada bu mücadeleyi sergileyecektir. Aziz Milettimiz Gücünü ve bekasını bu anlayıştan almaktadır.İşte bu anlayış sayesinde Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kazanılmasında canını siper eden Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten gelen tüm şehitlerimizi ve en son dün Pençe Kilit operasyonunda şehit olan Uzman Çavuş Faim Bozkurt’u minnet ve saygıyla anıyorum,mekanları cennet olsun. ‘’ diyerek mesajını tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.