DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEREKÖY’DEN 10 KASIM MESAJI

DEREKÖY’DEN 10 KASIM MESAJI

ABONE OL
10 Kasım 2022 20:05
DEREKÖY’DEN 10 KASIM MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy mesajında, ” Vefatının 84.yılında ebedi başkomutan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Atatürk’ü saygıyla tazim ederken, düşüncelerine ve eserlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Ömrünü millet, vatan, devlet ve mukaddesat için harcamış sayısız devlet adamı, bilim ve kültür  insanı, sanatçımız vardır. Bu büyük insanlar içerisinde biri vardır ki 20. Yüzyılda milletimizin tarihine damgasını vurmuş, bizleri karanlık bir tablodan ay-yıldızın ışığının parıldadığı bir geleceğe götürecek mücadelenin liderliğini yapmıştır. Trablusgarp’tan Suriye’ye, Çanakkale’den Sakarya’ya ve Büyük Taarruz’a bir kahramanlık destanı yazmış, Türk milletini muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için önderlik etmiş olan bu isim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Tarih göstermektedir ki, büyük Atatürk ve silah arkadaşları Türk milletine tarihinin en büyük hizmetlerinden birini yapmışlardır. Gelecek nesiller de bu kahramanları örnek alarak büyük işler yapmaya devam edecektir. Büyük Gazi’nin naçiz vücudu toprak olsa da Türkiye Cumhuriyeti kıyamete kadar yaşayacaktır. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. ” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.