DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Atatürk’ün ‘’ Devlet yönetme felsefesine’’ her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktayız ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık, ‘’ Atatürk’ün ‘’ Devlet yönetme felsefesine’’ her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktayız ‘’

Ovacık, ‘’ Atatürk’ün ‘’ Devlet yönetme felsefesine’’ her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktayız ‘’

ABONE OL
11 Kasım 2022 09:01
Ovacık, ‘’ Atatürk’ün ‘’ Devlet yönetme felsefesine’’ her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktayız ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Kurtuluş Savaşı’nın önderi, ebedi Başkomutan, Cumhuriyetin ve bağımsızlığın mimarı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84’ncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle andığını belirtti.

Ovacık, ‘’ Sevgisini Kalplerimizde, İlkelerini Gayretlerimizde Yaşatacağız ‘’ 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’ Bugün; egemen güçler tarafından işgal edilmiş, orduları dağıtılmış bir ülkeyi savaş meydanlarında yeniden kuran, olanaksızlıklar içinden çağdaş ve güçlü bir ülke yaratan, gerçekleştirdiği devrimlerle tüm dünyayı kendine hayran bırakan, 20. yüzyılın en büyük liderini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız gündür.’’ İfadelerine yer veren Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Gençlik yıllarından itibaren demokrasi düşüyle hareket eden, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinen Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelesi verdiğimiz bugünlere de ışık tutmaktadır.’’ dedi. 

Ovacık, ‘’ Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları, ülkemizin siyasi bağımsızlığını ekonomik bağımsızlık ile perçinleyecek, liyakat esasına dayalı, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti tüm ilkeleriyle, Cumhuriyetimizin II. yüzyılında hayata geçirilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ölümsüzlüğe uğurlanışının  84’ncü yıl dönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. ’’ ifadelerinde bulundu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.