DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Dereköy: “Pazarcı esnafımızın yanındayız”

Dereköy: “Pazarcı esnafımızın yanındayız”

ABONE OL
29 Kasım 2022 10:03
Dereköy: “Pazarcı esnafımızın yanındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından ekmek parası için sabahın erken saatlerinde soğuk havada tezgahını kurmaya çalışan pazarcı esnafına çorba ikramı edildi.
Pazarcı esnafı İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Dereköy, pazarcı esnafının her zaman yanında olacaklarını ve çorba ikramını devam ettireceklerini belirtti. 
Dereköy: “Pazarcı esnafımızın yanındayız”
İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy “Biz iki haftada bir mutlaka Polatlı pazarcı esnafımızın yanında olduğumuzu belirtmek için, sabahları içlerini ısıtmak için çorba ikramında bulunuyoruz. Tabi biz bunu sadece pazarcı esnafımızla değil, pazara çıkan vatandaşlarımızla çorbamızı paylaşıyoruz. Her daim pazarcı esnafımızın İYİ Parti Teşkilatı olarak yanındayız.” diye konuştu.

Karataş: “Allah razı olsun kendilerinden”
Polatlı Pazarcılar Odası Başkan Vekili Harun Karataş “Pazarcılar Odası Başkanı olarak tüm pazarcı esnafı adına Başkan İlhan Dereköy’e ve İYİ Parti’ye teşekkür ederim. Her ay 2 defa bizlere çorba vereceklerini söylediler. Pazarcı esnafının içini ısıtacaklarını söylediler. Allah razı olsun kendilerinden, emeği geçen herkesten teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.