DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ABB’DEN ‘SİNEMA, TİYATRO VE SANAT’ KONULU SÖYLEŞİ

ABB’DEN ‘SİNEMA, TİYATRO VE SANAT’ KONULU SÖYLEŞİ

ABONE OL
5 Aralık 2022 10:43
ABB’DEN ‘SİNEMA, TİYATRO VE SANAT’ KONULU SÖYLEŞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilen “Meslek Tanıtım Toplantıları” projesi kapsamında oyunculuk mesleğini tanıtılması için Oyuncu ve Yönetmen Seren Fosforoğlu’nu Başkentlilerle buluşturdu. Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Sinema, Tiyatro ve Sanat” konulu söyleşiye Ankara’da çeşitli okullarda güzel sanatlar ve tiyatro bölümünde okuyan 210 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Meslek Tanıtım Toplantıları’ projesi kapsamında oyunculuk mesleğinin tanıtımı için Oyuncu ve Yönetmen Seren Fosforoğlu’nun konuk olduğu “Sinema, Tiyatro ve Sanat” konulu bir söyleşi düzenledi.

Yahyalar Aile Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye;  Ankara Itri Güzel Sanat Lisesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi ve Özel Altın Güzel Sanatlar Lisesinde Tiyatro bölümünde okuyan 210 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

“BU GİBİ BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, “Meslek tanıtım toplantıları projesi kapsamında Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü olarak Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde usta Oyuncu ve Yönetmen Seren Fosforoğlu’nu ağırladık. Seren Hanım Ankara’da Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünde okuyan 210 öğrenciye ‘Sinema, Tiyatro ve Sanat’ üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Aile Yaşam Merkezlerimizde kültür ve sanatın daha ön plana çıkması ve farkındalığın artırılması için bu gibi buluşmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” derken,Oyuncu ve Yönetmen Seren Fosforoğlu da şunları söyledi:

“Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesinin Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ne konuk olarak geldim ve Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan gençlerle buluştuk. Benim için çok değerli bir buluşma oldu. Çünkü sanatçıların yaşarken kıymet bilinmesi ülkemiz açısından pek alışıldık bir şey değil. O nedenle bugün beni çok güzel ağırladılar. Sanat üzerine konuştuk. Benim için çok değerli ve çok kıymetliydi.”

ÖĞRENCİLERDEN ABB’YE TEŞEKKÜR

Yoğun ilgi gören söyleşiye katılan öğrenciler ise düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

-Yağmur Asya Baş: “Tiyatroya çocukluğumdan beri bir yatkınlığım ve merakım var. Bugün burada tiyatroya yönelik söyleşi yaptık. Bana çok katkısı oldu. Oyuncuya sorular yönelttim ve güzel bir cevap aldım. Bu programın düzenlenmesinden dolayı da Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim.”

-Ayşe Naz Aksoy: “Tiyatroyu çok seviyorum. Bu söyleşi de çok hoşuma gitti. Sorulan soruları dinledim ve bana faydası olacak bilgiler edindim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.