DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ KÖMÜR DAĞITIMLARI İLE ÜŞÜYEN ELLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Polatlı
  • POLATLI BELEDİYESİ KÖMÜR DAĞITIMLARI İLE ÜŞÜYEN ELLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ KÖMÜR DAĞITIMLARI İLE ÜŞÜYEN ELLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
26 Aralık 2022 10:05
POLATLI BELEDİYESİ KÖMÜR DAĞITIMLARI İLE ÜŞÜYEN ELLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ‘Üşüyen Elleri Isıtıyoruz’ parolasıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği kömür yardımlarına tüm mahallelerde devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak amacıyla Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri her yıl olduğu gibi kışlık kömür yardımlarını vatandaşlara ulaştırmaya başladı. 

1 – 30 Ekim tarihleri arasında Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaatta bulunan ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan kömür yardımları Polatlı Belediyesi’ne bağlı ekipler aracılığı ile vatandaşların evlerine kadar ulaştırılıyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren tüm mahallelerde süren dağıtımlar kapsamında hazırlanan kömürler ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.  Kış aylarının gelmesi ile birlikte üşüyen elleri ısıtmaya devam eden Polatlı Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerin kış boyunca yanlarında oluyor.

1984 AİLEYE İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA SOSYAL YARDIM ULAŞTIRILIYOR

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya kış aylarında yapılan kömür yardımlarının yanı sıra Hilal Kart, Sıcak Yemek Yardımları, Evde Bakım Hizmetleri, Evde Temizlik Hizmetleri ve Glutensiz Gıda paketleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Polatlı’da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü envanterine kayıtlı toplam 1984 aileye ulaştırılan sosyal yardımların yanı sıra Çölyak hastaları için hazırlanan glutensiz gıda paketleri düzenli olarak vatandaşlara teslim ediliyor. Evde Temizlik Hizmeti kapsamında evini temizleyemeyecek durumda bulunan, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ücretsiz olarak temizlik işlemi gerçekleştiriliyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.