DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
30.12.2022 POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 2023 YILI KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • 30.12.2022 POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 2023 YILI KUTLAMA MESAJI

30.12.2022 POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 2023 YILI KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
2 Ocak 2023 10:01
30.12.2022 POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 2023 YILI KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlımızda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Coşku ve gururla Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 Yılının; tüm ülkemizde barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olmasını; Polatlımızda kardeşlik ve yardımseverlik duygularının artmasını temenni ediyorum.

Geride bıraktığımız 2022 Yılı içerisinde kıymetli hemşehrilerimizin duaları ve desteğiyle sürdürdüğümüz hizmet yolculuğunda mesai mefhumu tanımadan, gece gündüz şehrimize hizmet etmeye ve değer katmaya çalıştık. Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, park yapmaktan ibaret olmadığını; sanat, spor, tiyatro, halk oyunları gibi bir çok alanda sürekli hale getirdiğimiz başarı ivmesiyle sosyal belediyecilik anlayışını hakim kıldık. Her gün bir öncekinden daha fazla çalışarak, elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olarak Polatlımıza hizmeti minnet borcu ve şereflerin en büyüğü olarak gördük.

Başta Polatlımız tarihinin en önemli projesi olan Yeni Belediye Binası olmak üzere; tüm vaatlerimizi tek tek hayata geçirmenin, verdiğimiz sözleri tutmanın, klasik belediyecilik anlayışının dışında her yaşa ve her kesime dokunan bir çok projeyi değerli hemşehrilerimizin kullanımına sunmanın huzuru içerisindeyiz.

Yeni yıl itibariyle tüm birimlerimizin içerisinde bulunacağı, modern ve çağa uygun yapısıyla Marka Şehir Polatlı yolculuğumuzun en önemli sembollerinden biri olacak olan Yeni Belediye Binamızda aynı inanç ve gayretle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük hediyesi olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını ecdadımızın emanetine yakışır birbirinden coşkulu etkinliklerle hep birlikte kutlayacağız. Polatlımız için dünden daha çok çalışacak, hemşehrilerimizin dualarıyla çok daha güzel projelere imza atacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük ümit ve beklentilerle karşıladığımız 2023 Yılının sıcak yuvalarımıza bereket, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Dualarımız Müşterek, Kardeşliğimiz Daim, Yeni Yılımız Kutlu Olsun.

Mürsel YILDIZKAYA

Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.