DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
08.01.2023<br>BAŞKAN YILDIZKAYA SÖZLERİNDEN BİRİNİ DAHA YERİNE GETİRİYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • 08.01.2023
    BAŞKAN YILDIZKAYA SÖZLERİNDEN BİRİNİ DAHA YERİNE GETİRİYOR

08.01.2023
BAŞKAN YILDIZKAYA SÖZLERİNDEN BİRİNİ DAHA YERİNE GETİRİYOR

ABONE OL
9 Ocak 2023 13:01
08.01.2023<br>BAŞKAN YILDIZKAYA SÖZLERİNDEN BİRİNİ DAHA YERİNE GETİRİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FATİH MAHALLESİ YENİ KAPALI PAZAR YERİ’NİN YAPIMINA BAŞLANIYOR

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Fatih Mahallesi’ne yapılacak Yeni Kapalı Pazar Yeri projesi ile seçim döneminde verdiği sözlerden birini daha yerine getiriyor. 2016 Yılında hizmete açılan Yeni Kapalı Pazar Yeri projesiyle Şentepe Mahallesi’nin önemli bir ihtiyacını karşılayan Polatlı Belediyesi; ihale süreci geçtiğimiz hafta itibariyle tamamlanan modern ve nezih bir Yeni Kapalı Pazar Yeri’ni daha Fatih Mahallesi sakinleriyle buluşturuyor. Farklı mahallelerde hizmete açılması planlanan yeni pazar yerleriyle hem pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışabilmesi hem de vatandaşların evlerine yakın lokasyonlarda temiz ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmaları sağlanıyor.

TAM GÜN KREŞ PROJESİNİN ARDINDAN YENİ KAPALI PAZAR YERİ İLE FATİH MAHALLESİ’NİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI DAHA KARŞILANIYOR

Polatlı’da pazar yerlerini alışveriş yapılan merkezlerin yanı sıra, vatandaşların kendi mahalleleri içerisinde sosyal ihtiyaçlarını da karşıladıkları noktalar haline getirmeyi amaçlayan Polatlı Belediyesi; lokasyonu sayesinde Fatih Mahallesi ile birlikte Şehitlik Mahallesi’ne de hizmet verecek olan Yeni Kapalı Pazar Yeri’nin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak.

Fatih Mahallesi Hz. Osman Camii karşısında bulunan alana inşa edilecek olan yeni projenin içerisinde; esnafa özel olarak hazırlanan, başta hanımefendiler olmak üzere tüm vatandaşların dört mevsim koşullarında sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilecekleri satış noktaları bulunacak. Yeni proje sayesinde şehirde artacak olan pazar yeri sayısıyla Perpa civarı ve Eti Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu da azalacak. İhale süreci tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yapımına hızla yapımına başlanacak olan Fatih Kapalı Pazar Yeri’nin kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. Başkan Yıldızkaya; Yeni Kapalı Pazar Yeri ve hizmete açılan Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi projeleriyle verdiği sözleri yerine getirerek Fatih Mahallesi’nin iki önemli ihtiyacını daha karşılamış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.