DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEREKÖY, POLATLI SİYASETİNE HIZ VERDİ

DEREKÖY, POLATLI SİYASETİNE HIZ VERDİ

ABONE OL
2 Şubat 2023 09:17
DEREKÖY, POLATLI SİYASETİNE HIZ VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy yaptığı çalışmalarla ilçe siyasetine ivme kazandırdı. Geldiği günden beri hiç ara vermeden kapı kapı, köy köy gezen Dereköy çalışmalarına durmaksızın devam edeceklerini ve her daim vatandaşlarla hemhal olacaklarını belirtti.
Dereköy, sanayide sanayici, spor salonunda öğrenci, sokakta vatandaş, köylerimizde çiftçi olduklarını belirterek, ‘’ Sanayi ziyaretimizde kendimizi sanayi esnafımızın yerine koyuyor, köylerimizi ziyaret ettiğimizde kendimizi çiftçi gibi düşünüyoruz. Kimin nerde sorunu var, derdi var tek tek dinliyoruz. Vatandaşlarımızla her noktada her yerde hemhal oluyoruz. Malum ülkemizin bulunduğu ekonomik sıkıntılar hat safhada. Esnaf ve sanayi de ziyaretlerinde bulununca bazı şeylerle karşılaşıyoruz. Birkaç örnek vermek istiyorum geçen bir esnafımızı ziyaret ettiğimizde esnaf kardeşimiz dedi ki; “keşke asgari ücret 1300 TL’de kalsaydı ben daha iyi geçiniyordum” dedi. Yine bir esnaf bayanla karşılaştık. “Aldığım aylık asgari ücret, benim iki evladım var. İkisi de üniversiteyi kazandı. Ama üniversiteye gönderemedim” dedi. ‘’ sözlerine yer verdi.

” KAPI ÇAL GÖNÜL AL PROJESİ İLE 7000 HANEYE ZİYARET ”
Kapı çal gönül al projesi ile 7000 haneyi ziyaret ettiklerini belirten Dereköy, ‘’ Kadın Politikaları Başkanımız Ceyda Çaldemir kapı çal gönül al projesi kapsamında yaklaşık 7000 haneyi ziyaret etti. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alpoğlu spor karşılaşmaları spor salonları ve kafe buluşmaları yüzlerce gençle buluşma gerçekleştirdi. Tüm yönetimimiz ve üyelerimizle sahada her gün çalışıyoruz. Durmadan, dinlenmeden, yorulmadan seçimlere kadar bütün bu ekibimizle birlikte Polatlı’da çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Polatlı’da hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde biz ant içtik Polatlı’da birinci parti olacağız. Bu şehit kanıyla sulanan mukaddes topraklardan Polatlı’mızda, İYİ Parti’mizi inşallah birinci parti çıkaracağız. Çalışacağız, başaracağız ve inşallah Polatlı’da İYİ Parti’nin mührünü, sancağını dikeceğiz.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.