DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI İSTİHDAM MERKEZİYLE DEPREMZEDE VATANDAŞLARA İŞ İMKÂNI SAĞLIYOR
  • Meydan Haber
  • Ekonomi
  • TİCARET ODASI İSTİHDAM MERKEZİYLE DEPREMZEDE VATANDAŞLARA İŞ İMKÂNI SAĞLIYOR

TİCARET ODASI İSTİHDAM MERKEZİYLE DEPREMZEDE VATANDAŞLARA İŞ İMKÂNI SAĞLIYOR

ABONE OL
3 Mart 2023 09:54
TİCARET ODASI İSTİHDAM MERKEZİYLE DEPREMZEDE VATANDAŞLARA İŞ İMKÂNI SAĞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem felaketi sonrasında depremzede vatandaşların yaşadıkları yıkımın etkilerini silmek için projeler üreten Polatlı Ticaret Odası bünyesinde kurulan istihdam ofisi ile 37 vatandaşa 26 firmada istihdam imkânı sağladı.
Polatlı Ticaret Odası 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan deprem felaketinin hemen ardından ayni yardımlar başta olmak üzere lojistik konusunda üstün gayret ve çabaları ile depremzede vatandaşların yanında oldu. Polatlı Ticaret Odası çalışmaları kapsamında ilçeye gelen depremzede vatandaşlara iş imkânı sağlamak için istihdam koordinasyon merkezi kurdu. Üyelerinde gelen istihdam çağrılarını toplayan Polatlı Ticaret Odası ilçeye gelen depremzede vatandaşların nitelik ve yeterliliklerine göre ilgili iş sahalarına yönlendirdi. İlçe genelinde de geçmişten bugüne üyelerinin talepleri doğrultusunda birçok vatandaşa istihdam olağanı sağlayan Polatlı Ticaret Odası depremzede vatandaşlar içinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdü. İş ilanı vermek isteyen Ticaret Odası üyeleri 03126231084-127 numaralı telefon ile iletişime geçebilir.
İSTİHDAM SAĞLAMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ İLANLARINI İLETEBİLİR
Konuyla ilgili açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: “ Depremden etkilenen ve hayatını yeniden kurmak için ilçemize gelen vatandaşlarımızın iş bulabilmeleri için odamız bünyesinde istihdam koordinasyon merkezi aracılığı ile başlatılan çalışmalar devam ediyor. Adayların odamıza ulaşarak oluşturdukları cvler ile üyelerimizin personel ihtiyaçları eşleştiriliyor. Üye firmalarımız da bu kapsamda deprem bölgesinden gelen vatandaşları istihdam etmek için odamıza ilanlarını iletmeye devam edebilir. Odamız bünyesinde kurulan istihdam koordinasyon merkezinin depremzede vatandaşlarımızın iş bulma, firmaların istenilen nitelikteki elemana ulaşma noktasındaki çalışmaları sürecek. Üyelerimizin destekler konusunda olduğu gibi istihdam konusunda da göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yaralarımızı el birliği ile saracağımıza inanıyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.