DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ’DEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

İYİ PARTİ’DEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

ABONE OL
17 Mart 2023 11:55
İYİ PARTİ’DEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Polatlı Devlet Hastanesi ve sağlık ocaklarına ziyaretlerde bulundu. Doktorlara ve sağlık personeline çiçek ikramında bulunan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhan Dereköy yaptığı açıklama, ” Sağlıklı hayat, her insanın vazgeçemeyeceği temel bir hakkıdır.
İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir.
Kanuni Sultan Süleyman’ın ‘ Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözünü ilke edinmiş, gece gündüz demeden, zaman ve mekân tanımaksızın insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, büyük fedakârlıkları her türlü övgünün üzerindedir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “’Beni Türk doktorlarına emanet edin” sözlerini kendilerine şiar edinen hekimlerimizin bilgi, birikim ve özverili çalışmalarını dün olduğunu gibi bugün ve yarında sürdüreceklerine inancım tamdır.
Son yıllarda gerek pandemi döneminde gerekse deprem felaketinde olağanüstü mücadele eden hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızı kutluyorum.
Bu vesileyle Polatlı Duatepe Devlet Hastanesindeki ve İlçemizdeki sağlık ocaklarında çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı gününü İYİ Parti Polatlı İlçe Teşkilatımızla kutladık.
Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve diğer tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. ” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.